Nieuwe PS5 voorraad bol.com weer razendsnel uitverkocht

News
woensdag, 04 augustus 2021 om 9:30
playtation 5 studiof1605864992
Zelfs negen maanden na de release van de PS5 moet je mazzel hebben als je de next-gen console in huis wil halen. De nieuwe voorraad bij bol.com is namelijk ook weer razendsnel uitverkocht.
Vorige week meldde Sony nog trots dat de PS5 de snelst-verkopende PlayStation console ooit is. In juli is namelijk de grens van 10 miljoen verkochte exemplaren gepasseerd, wat ongeveer een maand eerder dan de PlayStation 4 is - de vorige recordhouder. De consument merkt alleen weinig van de recordverkopen.
Maanden na release is het namelijk nog steeds vrijwel onmogelijk om een PlayStation 5 uit de vrije voorraad te kopen. Je moet enerzijds mazzel hebben met één van de lotingen - waarvoor je je nu kan inschrijven bij Coolblue - of je moet snel genoeg zijn wanneer er een vrij exemplaar verschijnt in een winkel of webshop. Zo verscheen er vanochtend weer een nieuwe voorraad PS5 consoles op bol.com, maar binnen zeer korte tijd waren alle exemplaren alweer uitverkocht.

Hoe kan je snel genoeg een PS5 kopen?

Wie één blik werpt op Marktplaats of Ebay ziet meteen dat scalpers nog steeds hun best doen om alle vrije voorraad van de PS5 op te kopen, om ze vervolgens voor een flinke meerprijs door te verkopen. In sommige gevallen zelfs voor de dubbele prijs. En dat is nog naast de grote vraag van normale consumenten. Weet je van jezelf dat je weinig geluk het met loterijen, dan moet je snel genoeg zijn om de scalpers en je concurrentie voor te zijn.
Er zijn een aantal manieren om anderen voor te zijn. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet, zodat je binnenkort ook kan gaan gamen op de PlayStation 5. Je kan daarnaast ook ons overzicht in de gaten houden, waarin wij melden wanneer er weer een nieuwe PS5 voorraad beschikbaar is!

Populair Nieuws