Nieuwe Mass Effect nog steeds vroeg in ontwikkeling

News
donderdag, 14 april 2022 om 12:30
mass effect will continuef1625211453
Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten op de nieuwe Mass Effect. BioWare kondigde de game in 2020 al aan. Maar in een nieuwe blogpost geeft de ontwikkelaar aan dat de game nog altijd in een vroeg stadium zit.
Tijdens The Game Awards van 2020 werd onthuld dat er een nieuwe Mass Effect in ontwikkeling is. Dat werd gedaan met een korte teaser waar maar weinig informatie uit was te halen. Maar de mededeling dat Mass Effect door zou gaan was desondanks welkom.
Een ruim jaar later lijkt de ontwikkeling van de game alleen weinig opgeschoten. In een recente community update van BioWare is te lezen dat de game nu in een vroege ontwikkelingsfase zit. Het zal volgens BioWare nog even duren voor er meer details gedeeld kunnen worden, maar het bedrijf ziet er naar uit om het één en ander te laten zien.

Wat weten we over de nieuwe Mass Effect?

Er is maar weinig naar buiten gekomen over de plannen voor de volgende Mass Effect, al is bekend dat een aantal veteranen meewerkt aan de game. Ook is bevestigd dat de game verder gaat op de verhalen uit de originele trilogie, waarbij ook Liara terugkomt. Het lijk ook mogelijk dat je speelt als een Asari.
Het is niet zo verwonderlijk dat Mass Effect nog even op zich laat wachten. BioWare heeft het namelijk druk. De studio werkt naast Mass Effect ook aan Dragon Age 4. Die game is wat verder op weg.

Populair Nieuws