Nieuwe LEGO pakketten gespot bij Intertoys

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 10:30
legomariof1605688377
Hoewel het wel meevalt qua temperatuur zijn dit toch de dagen om lekker binnen te zitten. Eén ding wat leuk is om thuis te doen, alleen of met het hele gezin, is LEGO pakketten in elkaar zetten. Intertoys heeft een hoop nieuwe LEGO-sets toegevoegd aan de collectie.
Intertoys heeft dus een hoop nieuwe LEGO-sets toegevoegd van diverse series en ook in verschillende prijsklassen. Zo is er nieuw LEGO toegevoegd uit de Super Mario Makersset, de Mario legolijn die als een speer gaat en waar steeds nieuwe bouwsets voor uitgebracht worden. De set die nu is uitgebracht heet creatieve gereedschapskist en is voor 49,99 euro een tientje goedkoper dan normaal het geval is. De nieuwe LEGO Mario paketten die in het aanbod zijn opgenomen zijn:
  • Super Mario Makersset creatieve gereedschapskist
  • Super Mario uitbreidingsset rit over de lavagolven
Ook andere game gerelateerde LEGO is vernieuwd, zoals Minecraft en LEGO City? Benieuwd naar het gehele vernieuwde aanbod? Bekijk dan de officiële pagina van Intertoys.

Wat is er zo leuk aan LEGO?

De Super Mario LEGO kwam uit in 2020. We waren aangenaam verrast en gaven het startpakket dan ook een mooie 8.5 in onze recensie.
Heb jij LEGO in huis en zo ja wat? Of voel je je daar te oud voor?