iOS 14.7 en iPadOS 14.7 Beta 5 is nu beschikbaar

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 13:15
applef1631607554
Voor ontwikkelaars en publieke testers is het weer mogelijk om de nieuwste beta van zowel iOS 14,7 als iPadOS 14.7 te installeren. Er zijn al een aantal beta’s uitgebracht van 14.7, waarvan de iOS 14.7 en iPadOS 14.7 Beta 5 de nieuwste is.
De nieuwste iOS 14,7 en iPad OS 14,7 Beta 5 brengt nieuwe verbeteringen en de nodige bugfixes. Apple heeft al diverse subversies van iOS 14 uitgebracht, waarvan iOS en iPadOS 14.6 de meest recente is en voor iedereen beschikbaar is om te downloaden. Nu test het miljardenbedrijf meerdere beta’s voor de nieuwste 14.7 subversie voor onder andere ontwikkelaars en publieke testers.
De nieuwste subversie wordt een middelgrote update en wordt waarschijnlijk de laatste subversie en update van iOS 14. Er zijn al meerdere beta’s uitgebracht van de subversie, waarbij verschillende problemen op kwamen dagen. Zo krijgen gebruikers een SIM Failure-melding bij beta 2, blijkt uit berichten op social media. Onder andere hierdoor kwamen er diverse beta’s uit.
Als de 14.7 update uitkomt voor iedereen, krijgt de Weer-app in Nederland ondersteuning voor luchtkwaliteit metingen. Ook kun je dan via de Woning-app timers instellen op de HomePod.

Hoe iOS 14.7 en iPadOS 14.7 Beta 5 installeren

Via Apple’s ontwikkelaarswebsite kunnen ontwikkelaars de nieuwste beta downloaden. Hier zijn er twee manieren om de beta te installeren; het juiste betaprofiel downloaden en het over-the-air installeren of gelijk overstappen als je het profiel al hebt. Ook kun je het installeren door Restore Image te downloaden en die via de Finder op de Mac op je iPhone zetten.
De publieke beta zal binnenkort ook beschikbaar zijn. Hier moet je wel het juiste betaprofiel voor hebben en moet je aangemeld zijn voor Apple’s betaprogramma.

Populair Nieuws