GP Mexico zorgt weer voor een F1 race laat in de avond

News
maandag, 24 oktober 2022 om 15:45
sergio perez gp mexico 2021f1666618561
Door het tijdsverschil met Europa was de Grand Prix van de Verenigde Staten afgelopen weekend een latertje. Ook de GP Mexico zorgt weer voor een F1 race die laat in de avond zal eindigen.
De kampioenschappen in de Formule 1 dit seizoen zijn nu officieel bepaald. In theorie had Ferrari in Austin nog kans om te blijven strijden voor de constructeurstitel, maar Red Bull Racing zou met 26 punten genoeg hebben gehad om het kampioenschap binnen te slepen. En toen Carlos Sainz na de eerste bocht ook nog eens uitviel, was het al helemaal meteen beslist.
Dat betekende niet dat het geen spannende race was, integendeel zelfs. Mercedes lijkt de weg omhoog te hebben gevonden en Max Verstappen had een hele kluif aan Lewis Hamilton. Even leek het weer op één van de spannende gevechten tussen het tweetal die we zo vaak in 2021 hebben gezien.
De Grand Prix van Mexico lijkt dan ook een spannende race te gaan worden. Doordat het de hoogste race van het seizoen is, zorgt Mexico City altijd weer voor flinke machtsverschuivingen. De laatste paar jaar domineerde Red Bull tijdens de GP van Mexico, maar kan het nu Mercedes of Ferrari zijn?
Om erachter te komen moeten we in ieder geval tot laat opblijven. Net zoals afgelopen weekend wordt de race namelijk een latertje. Zo ziet het tijdschema voor de GP Mexico eruit.

Wat gaat Viaplay tijdens GP Mexico doen?

Tijdens de GP van de Verenigde Staten gebeurde er genoeg op de baan om van te genieten. Veel kijkers van Viaplay waren alleen niet zo blij tijdens de Grand Prix. De streamingdienst liet namelijk een banner zien van Carglass, net zoals het eerder al deed tijdens de GP van Singapore.
De klanten van Viaplay zijn overduidelijk niet blij met de reclame. Zij betalen immers al een flink bedrag elke maand om naar de Formule 1 te kijken en dan wil je dat natuurlijk wel zonder reclame in beeld doen. Het is dan ook de vraag of Viaplay besluit om geen reclame in te zetten voor de race in Mexico. Als dat wel gebeurt, dan kan het bedrijf weer een kanonnade aan klachten verwachten.

Populair Nieuws