Gaat Game Mania zich steeds meer richten op online verkoop?

News
donderdag, 18 april 2024 om 7:00
Nederland is straks weer een gamewinkel armer. Het gaat om een filiaal van Game Mania in Amsterdam, zoals we onlangs al berichtten. Inmiddels is de datum bekend en worden klanten ‘getroost’ met een kortingsbon van 10 euro.
Het is inmiddels bekend wanneer Game Mania aan Nieuwendijk in Amsterdam gaat sluiten. Dit is na 21 april. Klanten van de winkelketen hebben inmiddels een mailtje met een korting ontvangen. Zo staat in de mail het volgende:
‘Zoals vermeld in ons vorige mailtje zal Amsterdam Nieuwendijk binnenkort haar deuren sluiten. Daarom willen we je als trouwe klant van Game Mania Amsterdam Nieuwendijk een kortingscode geven die je kan gebruiken op je volgende aankoop.'

Waar is de korting op geldig?

Het gaat overigens om een webshop korting, waarbij de aankoop minimaal 49,98 euro moet zijn. Tevens staat in de kleine letters dat de korting niet geldig is op digitale producten, dus geen online abonnement voor je favoriete spelcomputer. Ook is de kortingscode niet geldig bij de winkel aan Nieuwendijk zelf.

Game Mania gaat meer en meer voor online verkoop

Daarmee wordt duidelijk dat GameMania steeds meer inzet op online verkoop. De winkel heeft regelmatig leuke acties lopen waarbij oude producten ingeleverd kunnen worden om een nieuwe game voor korting in huis te halen.

De populariteit van Fallout

Momenteel staat nu groot op de frontpage merchandise van Fallout, wat natuurlijk alles te maken heeft met het succes van de tv-serie op Prime Video. Zo publiceerden wij gisteren nog een artikel met redenen waarom je de serie niet wilt missen.
Onze Ralph schreef onder meer het volgende:
‘Eén belangrijk element in de Fallout games is het gebruik van zwarte humor. De postapocalyptische wereld is geen fijne plek om te leven, met gemuteerde wezens, schietgrage raiders en zelfs kannibalen die je dag kunnen verpesten. En dan is er natuurlijk nog het feit dat alles is verwoest door kernbommen.’

Poll

Populair Nieuws