Elke middag om 4 uur wil jij XGN checken, wait for it..

News
donderdag, 18 april 2024 om 8:00
paper mario thousand year door 2
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we een nieuwe website hebben. En wat is er nou leuker dan daar ook nieuwe content bij maken? Daarom gaan we vanaf komende week ‘los’ met een dagelijkse rubriek.
Vanaf maandag mogen jullie klaar zitten, want vanaf vier uur ’s middags gaan we elke doordeweekse dag een rubriek publiceren. Waarom? Omdat het kan. Nee, grapje, omdat we graag unieke content maken en dat met jullie willen delen.

Hoe ziet de planning van de rubrieken eruit?

De contentkalender ziet er als volgt uit:
●       Maandag: Name Explained
●       Dinsdag: Wist je dat?
●       Woensdag: Point of Interest
●       Donderdag: Maffe Merchandise
●       Vrijdag: Reageer en Win

Wat houden de rubrieken in?

Op maandag gaan we een titel van een film, tv-serie of game uitleggen. De namen zijn nooit zonder reden gekozen, maar weet jij wat voor verhaal erachter schuil gaat? Wij gaan het voor je uitzoeken.
Op dinsdag delen we een leuk feitje met je. Overigens kan het zo zijn dat jullie deze eerste twee rubrieken al kennen, want we deden dit al een paar weken om de beurt in het weekend (zoals deze).
Op woensdag gaan we bezig met Point of Interest. Hierin gaan we een leuke plek uitlichten uit een film of tv-serie die je in het echte leven gewoon kunt bezoeken. Sommige dingen liggen voor de hand, maar soms weet je gewoon niet dat iets uit een film of serie komt.
Op donderdag lichten we iets leuks aan dat we gezien hebben qua merchandise en op vrijdag is het dan tijd voor een prijsvraag, onze bekende Reageer & Win. De vaste bezoeker kent deze rubriek, want die hebben we al heel lang.

Wat willen jullie zien?

We hopen dat jullie het leuk vinden dat we met deze planning aan de slag gaan en zijn benieuwd of jullie iets graag willen zien op de website. Want dan kunnen we daar misschien rekening mee houden en wie weet zie jij straks iets leuks voorbij komen.

Populair Nieuws