Fortnite Chapter 3 officieel gelanceerd met compleet nieuwe map

News
maandag, 06 december 2021 om 10:00
fortnite chapter 3 headerf1638780870
Fortnite is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Chapter 3 van de game is namelijk van start gegaan en er is weer een hoop veranderd in de Battle Royale, waaronder een compleet nieuwe map.
Het eerste seizoen van Fortnite Chapter 3 is van start gegaan. Onlangs is Chapter 2 namelijk geëindigd en dit heeft een groot effect op de game. Aan het einde is namelijk het eiland die de spelers kennen omgedraaid door The Rock. Hierdoor is er een heel nieuw eiland tevoorschijn gekomen.

Wat is er nieuw in Fortnite Chapter 3?

Ten eerste heeft het nieuwe eiland een aantal locaties die flink van elkaar verschillen, waaronder een deel dat met sneeuw is bedekt, maar ook een heel tropisch gedeelte. Er zal dus weer veel te ontdekken zijn.
Naast een nieuwe map komt er ook een arsenaal aan nieuwe wapens en verschillende items naar de game. De game voegt ook sliden toe, een functie die ook in de battle royale game Apex Legends zit, waarmee je stijlvol de kogels van je tegenstanders kan ontwijken.
Er komt ook een bekend personage naar de game. In een trailer voor het nieuwe seizoen is Spider-Man te zien met verschillende versies van zijn uniform. Er waren al eerder geruchten dat Spider-Man naar Fortnite zou komen ter promotie van de nieuwe film Spider-Man No Way Home.
In Fortnite Chapter 3 zullen dus weer een hoop cross-overs zijn met grote franchises. Er gaan bijvoorbeeld ook geruchten rond dat er een cross-over met The Matrix komt. Dit is goed mogelijk gezien er binnenkort een nieuwe Matrix film uitkomt, maar we gaan zeker ook andere bekende personages naar de game zien komen.