Eerste PlayStation Plus game juni 2020 onthuld

News
maandag, 25 mei 2020 om 18:02
wwiif1590421215
Sony heeft iedere maand twee games gratis in de PlayStation Plus update. De komende update is nu voor een deel uit de doeken gedaan via Twitter. Call of Duty WWII is komende maand namelijk gratis te downloaden.
Sony heeft zojuist bekendgemaakt dat Call of Duty: WWII de komende maand gratis te downloaden zal zijn voor PlayStation 4 bezitters met een PlayStation Plus abonnement. De game is een van de twee titels die gratis zullen zijn. Het toffe is dat de game niet pas in juni te downloaden is, maar al vanaf morgen gratis beschikbaar is.
Call of Duty: WWII keert terug naar de roots van de franchise. De eerste paar games in de franchise gingen namelijk al over de Tweede Wereldoorlog. Dit keer doet de franchise de gevechten uit D-Day aan, waarin je de stranden in Normandië bestormt. Daarnaast doet de verhaallijn in de game meerdere bekende gevechten uit de Tweede Wereldoorlog aan.
Heb je geen PlayStation Plus abonnement? Dan hebben we een goede deal voor je waarop je bijna 20 euro bespaart. Deze kun je hier vinden. Je kunt natuurlijk ook Call of Duty: WWII kopen voor 24,99 bij bol.com.
Call of Duty: WWII bevat naast het verhaal dat teruggrijpt naar het begin van de franchise ook een multiplayer modus die doet denken aan het begin van de iconische first person shooters. Daarin staan namelijk ook de klassieke run and gun actie en de authentieke wapens uit de Tweede Wereldoorlog centraal. In de Zombies modus kun je samen de strijd aan gaan met de ondoden in een op zichzelf staand verhaal.

Kruist met de huidige line-up

Call of Duty: WWII komt al vanaf morgen gratis beschikbaar voor PlayStation Plus leden. Dit zorgt ervoor dat de game kruist met de PlayStation Plus line-up van mei, waarin Farming Simulator 19 en Cities: Skyline gratis beschikbaar zijn. Wat de tweede gratis PlayStation Plus van juni zal zijn, is nog onbekend. Sony maakt die game later deze week bekend. Wij verwachten dat Sony nog een grote game naast Call of Duty: WWII. Welke games wij verwachten kun je lezen in onze PlayStation Plus voorspelling voor juni 2020.
Dit artikel op 27 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties