Dit zijn 3 trending series en films op Disney+

News
maandag, 12 april 2021 om 15:00
disney1f1618572798
Trending films en series komen en gaan. Soms pakken oudere series spontaan weer een vlaag aan fans op en soms is er een gloednieuwe serie die enorm goed scoort. Disney+ heeft een groot aantal series en films en er zijn een aantal dingen trending! Welke precies lees je hier!

The Falcon and the Winter Soldier

Als je bekend bent met Disney, is dit geen grote verrassing. Marvel scoort constant met haar series, zo Is WandaVision ook een enorme hit geworden. Ondertussen zijn er al vier afleveringen te zien van The Falcon and the Winter Soldier en begint het een interessante wending te krijgen.
In The Falcon and the Winter Soldier zien we topacteurs zoals: Sebastian Stan, Wyat Russel, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Erin Kellyman, Daniel Brühl en nog veel meer.

Prometheus

Dit is misschien een gekke film om nu in trending te zien staan, maar dit komt doordat Prometheus sinds 2 april op Disney+ is toegevoegd. Prometheus is geregisseerd door Ridley Scott en speelt zich af in het universum van de Alien-films. Het is een prequel op alle Alien films, maar heeft niet een directe verbinding met de andere films.
In Prometheus zien we acteurs zoals: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba en Guy Pearce een poging tot overleven te doen aan de Xenomorph-achtige wezens.

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy lijkt nooit meer te stoppen met relevant zijn. Ondertussen heeft de serie de start uit 2005, een grote dosis aan nieuwe seizoenen gekregen, met nu seizoen 17. Op Disney+ zijn alle afleveringen tot en met seizoen 16 te zien en het vervolg zit er nog aan te komen.
De cast van Grey’s Anatomy bestaat ut onder andere: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Chandra Wilson, Justin Chambers, Sandra Oh, James Pickens jr., Jesse Williams, Kevin McKidd en meer.

Nog veel meer trending

Dit is natuurlijk lang niet de hele lijst aan trending series op Disney+, zo zijn er ook series zoals: Next, Scrubs, How I met your mother en nog een lading andere series, die op dit moment trending zijn. En ben je geen lid van Disney+, maar wel van Netflix? Dan hebben we daar ook een korte trending lijst voor!