How I Met Your Mother

  Op 26 juli 2019 verwijderd van Netflix

  Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij z'n kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Ted vertelt zijn kinderen in 2030 hoe hij hun moeder heeft ontmoet, en begint bij de verloving van Marshall en Lily in 2005.

  Aflevering 2

  Purple Giraffe

  Ted organiseert een feestje in de hoop Robin weer te ontmoeten, maar wanneer ze niet komt opdagen, organiseert hij het ene na het andere feestje.

  Aflevering 3

  The Sweet Taste of Liberty

  Barney heeft het plan om vrouwen op de luchthaven te ontmoeten, maar dit mislukt als hij en Ted worden opgepakt door de beveiliging. Ondertussen is Lily jaloers op Robin.

  Aflevering 4

  Return of the Shirt

  Ted ontmoet een oude vlam, maar herinnert zich al snel waarom hij haar toentertijd meteen heeft gedumpt. Barney betaalt Robin om rare dingen op tv te zeggen.

  Aflevering 5

  Okay Awesome

  Robin, Ted en Barney gaan naar een populaire nieuwe club, maar de verloofde Marshall en Lily willen iets volwasseners doen: een avondje wijn proeven.

  Aflevering 6

  The Slutty Pumpkin

  Halloween staat weer voor de deur en Ted gaat, zoals elk jaar, naar hetzelfde saaie feest, op zoek naar een vrouw die hij daar jaren geleden heeft ontmoet.

  Aflevering 7

  Matchmaker

  Wanneer Ted zich inschrijft bij een datingbureau, leert hij dat liefde geen wetenschap is. Marshall en Lily gaan de confrontatie aan met een beest in het appartement.

  Aflevering 8

  The Duel

  Lily trekt in bij Marshall en Ted. Wanneer Ted het vermoeden heeft dat Marshall hem uit het appartement wil werken, besluiten ze dit als mannen op te lossen.

  Aflevering 9

  Belly Full of Turkey

  Thanksgiving met de familie van Marshall zorgt voor de nodige spanningen, want Lily denkt dat ze mogelijk zwanger is. Robin, Barney en Ted werken als vrijwilliger.

  Aflevering 10

  The Pineapple Incident

  Na een totale black-out door alcohol wordt Ted in zijn bed wakker naast een vreemde vrouw en een ananas.

  Aflevering 11

  The Limo

  Oudejaarsavond wordt een wilde rit wanneer Ted een limousine huurt om met zijn vrienden alle feesten af te gaan.

  Aflevering 12

  The Wedding

  De plannen van Ted vallen in het water wanneer hij Robin uitnodigt voor een huwelijksfeest. Hij ontdekt echter dat hij geen date mag meenemen van de aanstaande bruid.

  Aflevering 13

  Drumroll, Please

  Robin weet niet wat ze ervan moet denken wanneer Ted tijdens het huwelijk een opwindende vrouw ontmoet. Na afloop weet hij niet hoe hij contact met haar moet opnemen.

  Aflevering 14

  Zip, Zip, Zip

  Marshall en Lily verstoppen zich in de badkamer en wachten totdat Ted en Victoria klaar zijn met elkaar. Barney heeft een verkeerd idee van Robin.

  Aflevering 15

  Game Night

  De spelletjesavond van Marshall leidt tot enkele verrassende en erg gênante onthullingen.

  Aflevering 16

  Cupcake

  Net als de relatie van Ted en Victoria begint te lopen, krijgt ze een stageplaats aangeboden op een koksschool in Duitsland.

  Aflevering 17

  Life Among the Gorillas

  Terwijl Victoria in Duitsland zit, krijgt Ted te maken met de valkuilen van een relatie op afstand. Marshall kan zich maar moeilijk aanpassen in het bedrijf van Barney.

  Aflevering 18

  Nothing Good Happens After 2 A.M.

  Ted moet steeds aan Victoria denken en komt in tweestrijd wanneer Robin hem uitnodigt voor een rendez-vous laat op de avond.

  Aflevering 19

  Mary the Paralegal

  Ted heeft een date nodig voor de prijsuitreiking van Robin, dus Barney koppelt hem aan Mary, die mogelijk een callgirl is.

  Aflevering 20

  Best Prom Ever

  Omdat haar trouwdag snel nadert, gaat Lily samen met Barney en Robin onuitgenodigd naar een schoolfeest om een potentiële band voor de receptie te beluisteren.

  Aflevering 21

  Milk

  Ted is enthousiast wanneer een datingbureau beweert zijn soulmate te hebben gevonden, maar hij stelt de date uit om Lily te helpen, die een verrassende onthulling doet.

  Aflevering 22

  Come On

  Ted probeert Robin ervan te weerhouden om met Sandy op reis te gaan. Marshall windt zich op wanneer hij hoort dat Lily een gesprek heeft voor een stageplaats.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Where Were We?

  Lily gaat naar San Francisco om zich in te schrijven voor een kunstprogramma en laat Ted, Barney en Robin achter met de scherven na haar scheiding van Marshall.

  Aflevering 2

  The Scorpion and the Toad

  Lily keert terug van San Francisco, net wanneer Marshall weer wat is hersteld van hun scheiding.

  Aflevering 3

  Brunch

  De ouders van Ted komen het weekend op bezoek en tijdens de brunch wordt een ongelofelijk familiegeheim onthuld.

  Aflevering 4

  Ted Mosby: Architect

  Na een ruzie tussen Ted en Robin probeert Barney aan Ted te laten zien dat zijn baan als architect ideaal is om vrouwen te versieren.

  Aflevering 5

  World's Greatest Couple

  Lily trekt in bij Barney om te ontsnappen aan de rattenplaag in haar appartement. Marshall geniet van leuke activiteiten voor twee met een vriend van de rechtenopleiding.

  Aflevering 6

  Aldrin Justice

  Door de rechtendocent van Marshall te verleiden hoopt Barney hogere cijfers te krijgen. Lily accepteert een baan op het kantoor van Ted.

  Aflevering 7

  Swarley

  Ted en Barney proberen Marshall ervan te overtuigen dat zijn nieuwe vriendin gek is. Barney krijgt een nieuwe bijnaam.

  Aflevering 8

  Atlantic City

  Marshall en Lily slepen hun vrienden mee naar Atlantic City om er even tussenuit te gaan.

  Aflevering 9

  Slap Bet

  Robin haat winkelcentrums, waardoor Ted zich afvraagt welk geheim ze verbergt.

  Aflevering 10

  Single Stamina

  De homoseksuele broer van Barney komt op bezoek. Barney heeft moeite met het feit dat zijn beste vrienden inmiddels een relatie hebben.

  Aflevering 11

  How Lily Stole Christmas

  Door harde woorden tussen Ted en Lily wordt Kerstmis bijna verpest.

  Aflevering 12

  First Time in New York

  Robin probeert haar jonge zus te weerhouden van seks, waardoor iedereen ertoe wordt verleid om de eigen eerste keer te vertellen.

  Aflevering 13

  Columns

  Ted heeft moeite om een medewerker te ontslaan. Marshall wordt gepest door zijn vrienden nadat ze een naaktportret van hem hebben ontdekt.

  Aflevering 14

  Monday Night Football

  Door een begrafenis kan de vriendengroep niet live naar de Super Bowl kijken. Ze spreken af om de wedstrijd de volgende dag te kijken zonder dat ze de eindstand weten.

  Aflevering 15

  Lucky Penny

  Sinds Ted een muntje heeft opgeraapt, heeft hij alleen maar ongeluk. Hij bereikt een dieptepunt wanneer hij een sollicitatiegesprek en mogelijk zijn lotsbestemming mist.

  Aflevering 16

  Stuff

  Ted en Robin zijn geobsedeerd door dingen die ze uit eerdere relaties hebben bewaard. Lily dwingt haar vrienden om naar haar te komen kijken in een toneelstuk.

  Aflevering 17

  Arrivederci, Fiero

  Wanneer de Fiero van Marshall vlak voor 300.000 km de geest geeft, halen de vrienden herinneringen over de auto op, waarmee het einde van een tijdperk wordt gemarkeerd.

  Aflevering 18

  Moving Day

  Barney stelt alles in het werk om de relatie tussen Ted en Robin te dwarsbomen wanneer de twee voorbereidingen treffen om samen in te trekken.

  Aflevering 19

  Bachelor Party

  Nadat hij het vrijgezellenfeest van Marshall heeft verpest, mag Barney bijna niet meer op het huwelijk van Marshall en Lily komen, maar Lily neemt het voor hem op.

  Aflevering 20

  Showdown

  Barney denkt dat Bob Barker mogelijk zijn vader is, en oefent voor een plaats in Prijzenslag. Marshall en Lily proberen gescheiden te slapen vóór het huwelijk.

  Aflevering 21

  Something Borrowed

  Wanneer de plannen van Marshall en Lily voor hun droomhuwelijk fout lopen, grijpen Ted en zijn vrienden in om de dag te redden.

  Aflevering 22

  Something Blue

  Tijdens de huwelijksreceptie van Marshall en Lily ontdekt Barney dat Ted en Robin al wekenlang een geheim hebben.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Wait for It

  Wanneer Robin verschijnt met een adonis aan haar zijde, besluit Ted om met Barney de stad in te gaan. Zijn optreden is legen- ...even wachten nog... -darisch.

  Aflevering 2

  We're Not From Here

  Nadat Barney en Ted hebben gezien hoe vrouwen knikkende knieën krijgen van de vriend van Robin, doen ze alsof ze ergens anders vandaan komen om meiden te ontmoeten.

  Aflevering 3

  Third Wheel

  Wanneer twee vrouwen zich aangetrokken voelen tot Ted, gaan ze naar zijn huis. Daar laat de vriendengroep Ted inzien dat het slechte niet altijd in drieën komt.

  Aflevering 4

  Little Boys

  Wanneer de 'kindonvriendelijke' Robin een band krijgt met de zoon van haar date, besluit ze dat het te serieus wordt en dat ze het jongetje moet teleurstellen.

  Aflevering 5

  How I Met Everyone Else

  De nieuwe vriendin van Ted is jaloers omdat het verhaal hoe hij en zijn vrienden elkaar hebben ontmoet beter is dan het verhaal hoe Ted en zij elkaar hebben ontmoet.

  Aflevering 6

  I'm Not That Guy

  Wanneer een advocatenbureau Marshall probeert aan te werven, wordt hij gedwongen om zijn droom te laten varen: de aarde redden ten gunste van de almachtige dollar.

  Aflevering 7

  Dowisetrepla

  Wanneer Lily en Marshall besluiten om een appartement te kopen, ontdekt Marshall een donker financieel geheimpje van Lily wanneer ze een lening aanvragen.

  Aflevering 8

  Spoiler Alert

  Wanneer Ted denkt dat hij een fantastisch meisje heeft ontmoet, wijst de vriendengroep hem op een minpuntje. Dit leidt onderling tot een verhitte discussie.

  Aflevering 9

  Slapsgiving

  Wanneer Lily en Marshall hun eerste Thanksgiving organiseren als getrouwd stel, ergert Barney zich aan het getik van de countdownklok voor de volgende klapweddenschap.

  Aflevering 10

  The Yips

  Wanneer Barney niet lekker in zijn vel zit, gaat hij naar de afterparty van de najaarsmodeshow van Victoria's Secret om zijn leven weer op de rails te krijgen.

  Aflevering 11

  The Platinum Rule

  Wanneer zijn vrienden horen dat Ted uitgaat met zijn dokter, proberen ze hem ervan te overtuigen dat je beter niet iemand kunt daten die je regelmatig ziet.

  Aflevering 12

  No Tomorrow

  Wanneer Ted een pagina uit het boek van Barney neemt en helemaal los gaat, zet Marshall hem na St. Patrick's Day weer met beide benen op de grond.

  Aflevering 13

  Ten Sessions

  Ted zit achter zijn dermatoloog Stella aan. Terwijl Stella hem blijft afwijzen, wordt Abby smoorverliefd op Ted.

  Aflevering 14

  The Bracket

  Wanneer het liefdesleven van Barney wordt gedwarsboomd door een mysterieuze vrouw, probeert hij te achterhalen wie de meeste redenen heeft om hem zo te haten.

  Aflevering 15

  The Chain of Screaming

  Nadat Marshall is vernederd door zijn baas, vraagt hij zich af of het wel zo een goed idee was om een baan bij een advocatenbureau te accepteren.

  Aflevering 16

  Sandcastles in the Sand

  Wanneer Robin verliefd wordt op een oude vlam, laat hij haar opnieuw vallen, maar Barney laat haar op zijn onnavolgbare manier weten dat ze fantastisch is.

  Aflevering 17

  The Goat

  Wanneer een schuldbewuste Barney de vriendencode verbreekt, worstelt hij met de gevolgen van zijn misstap.

  Aflevering 18

  Rebound Bro

  Wanneer Ted aan zijn vrienden een intiem geheim van Stella vertelt, moet hij de gevolgen van haar geschonden vertrouwen onder ogen zien.

  Aflevering 19

  Everything Must Go

  Wanneer Barney en Abby beseffen dat ze allebei Ted niet mogen, gaat het 'stel' naar het café om hun nieuwe relatie er bij Ted in te wrijven.

  Aflevering 20

  Miracles

  Wanneer Ted betrokken raakt bij een ongeluk, denkt hij na over zijn leven en relatie met Stella.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Do I Know You?

  Stella beantwoordt het aanzoek van Ted. In de tussentijd beseft Barney dat hij verliefd is op Robin.

  Aflevering 2

  The Best Burger in New York

  Terwijl Marshall op zoek is naar het restaurant waar hij zijn eerste New York-burger heeft gegeten, loopt hij tv-persoonlijkheid Regis Philbin tegen het lijf.

  Aflevering 3

  I Heart NJ

  Ted wordt overrompeld doordat Stella verwacht dat hij na hun huwelijk naar New Jersey verhuist.

  Aflevering 4

  Intervention

  Ted staat er op dat zijn vrienden doorgaan met de interventie die ze eerder hadden gepland voor zijn verloving met Stella.

  Aflevering 5

  Shelter Island

  Nadat Stella en Ted hebben besloten om over drie dagen te trouwen, verpest de aanwezigheid van hun exen de dag die de mooiste van hun leven had moeten worden.

  Aflevering 6

  Happily Ever After

  De vrienden bespreken wat ze moeten doen wanneer ze iemand ontmoeten die ze het liefst nooit meer willen zien.

  Aflevering 7

  Not a Father's Day

  Voordat Lily een ingrijpende beslissing neemt, vraagt ze advies aan Ted en Robin.

  Aflevering 8

  Woooo!

  Robin gaat steeds vaker om met een groepje alleenstaande, feestende meiden.

  Aflevering 9

  The Naked Man

  De vrienden ontdekken een nieuwe manier om te scoren nadat Ted een tactiek heeft afgekeken van Robins date.

  Aflevering 10

  The Fight

  Ted en Barney beginnen te vechten met een groep jongens bij MacLaren's omdat ze willen dat hun vrienden anders tegen hen aankijken.

  Aflevering 11

  Little Minnesota

  Ted probeert zijn jongere zus weg te houden bij Barney wanneer ze New York bezoekt.

  Aflevering 12

  Benefits

  Robin en Ted ontdekken dat ze het als huisgenoten beter met elkaar kunnen vinden als ze ook het bed delen.

  Aflevering 13

  Three Days of Snow

  De vrienden laten hun dagelijkse plezier niet verpesten door een sneeuwstorm.

  Aflevering 14

  Possimpible

  De vriendengroep probeert Robin aan een baan te helpen zodat ze niet wordt gedeporteerd.

  Aflevering 15

  The Stinsons

  De vriendengroep ziet dat Barney zich vreemd gedraagt en vermoedt dat hij een geheime vriendin heeft.

  Aflevering 16

  Sorry, Bro

  Lily en Marshall zijn niet zo enthousiast wanneer Ted weer iets krijgt met zijn pretentieuze ex-vriendin uit zijn studietijd.

  Aflevering 17

  The Front Porch

  Ted staat perplex als hij hoort dat Lily verantwoordelijk is voor zijn scheiding met Karen en dat ze ook veel van zijn relaties met vroegere vriendinnen heeft verpest.

  Aflevering 18

  Old King Clancy

  Marshall en Barney liegen om Ted te beschermen wanneer Goliath National Bank ervan afziet om het hoofdkantoor te bouwen waarvoor hij als ontwerper is aangetrokken.

  Aflevering 19

  Murtaugh

  Ted stelt een lijst op met dingen waarvoor de vriendengroep volgens hem te oud is, maar Barney probeert de hele lijst in één dag uit te voeren.

  Aflevering 20

  Mosbius Designs

  Ted start een architectenbureau in zijn appartement en neemt een stagiair in dienst om het bedrijf van de grond te krijgen.

  Aflevering 21

  The Three Days Rule

  Marshall en Barney houden Ted voor de gek en doen alsof ze een meisje zijn met wie hij een sms-relatie heeft.

  Aflevering 22

  Right Place Right Time

  Ted leert hoe een toevallige ontmoeting met iemand uit het verleden je op weg kan helpen naar je lotsbestemming. In de tussentijd viert Barney een mijlpaal.

  Aflevering 23

  As Fast as She Can

  De ex van Ted komt weer in zijn leven, samen met haar nieuwe verloofde.

  Aflevering 24

  The Leap

  Nu Ted bijna 31 is, beseft hij dat hij andere carrièremogelijkheden moet onderzoeken.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Definitions

  De vriendengroep ontdekt dat Robin en Barney een geheime verhouding hebben.

  Aflevering 2

  Double Date

  Tijdens een blind date ontdekt Ted dat hij is gekoppeld aan dezelfde vrouw als zeven jaar geleden.

  Aflevering 3

  Robin 101

  Ted maakt goed gebruik van wat hij over Robin weet wanneer hij Barney leert hoe deze met Robin moet daten.

  Aflevering 4

  The Sexless Innkeeper

  Marshall en Lily doen hun opperste best om indruk te maken op Barney en Robin wanneer ze voor het eerst met z'n vieren uitgaan.

  Aflevering 5

  Duel Citizenship

  Barney probeert Robin te overtuigen om Amerikaans staatsburger te worden. Het uitstapje van Ted en Marshall verloopt anders dan gedacht wanneer Lily besluit mee te gaan.

  Aflevering 6

  Bagpipes

  Wanneer Marshall advies van Barney krijgt over relaties, krijgen Lily en hij slaande ruzie.

  Aflevering 7

  The Rough Patch

  Wanneer de vriendengroep beseft dat Barney en Robin samen ongelukkig zijn, schakelen Ted en Marshall de hulp van Lily in om ervoor te zorgen dat de twee uit elkaar gaan.

  Aflevering 8

  The Playbook

  Na zijn scheiding met Robin begint Barney weer volop te daten volgens de klassieke stappen uit zijn boekje met tactieken.

  Aflevering 9

  Slapsgiving 2: Revenge of the Slap

  Marshall staat een klapweddenschap af aan Ted en Robin. De vader van Lily, die ze lang niet meer heeft gezien, komt onverwacht op bezoek.

  Aflevering 10

  The Window

  Ted ziet eindelijk zijn kans schoon om de ideale vrouw te daten.

  Aflevering 11

  Last Cigarette Ever

  De vriendengroep probeert te stoppen met roken, terwijl Robin doorlopend ruzie maakt met haar nieuwe, overwerkte collega.

  Aflevering 12

  Girls Vs. Suits

  Barney moet kiezen tussen seks met een aantrekkelijke barkeeper of zijn geliefde pakken en Ted is een stap dichter bij een ontmoeting met zijn toekomstige vrouw.

  Aflevering 13

  Jenkins

  Marshall probeert Lily te bewijzen dat zijn aantrekkelijke vrouwelijke collega hem heeft gekust.

  Aflevering 14

  Perfect Week

  Barney probeert 'de perfecte week' te scoren door in zeven dagen zeven meisjes aan de haak te slaan.

  Aflevering 15

  Rabbit or Duck

  Over een week is het Valentijnsdag en Ted laat het aan Marshall en Lily over om een date voor hem te zoeken.

  Aflevering 16

  Hooked

  Nadat de vriendengroep Ted ervan heeft overtuigd dat zijn huidige vriendin hem aan het lijntje houdt, staat iedereen stil bij een soortgelijke relatie.

  Aflevering 17

  Of Course

  Robin bedenkt een plan om wraak te nemen op Barney vanwege zijn ongevoeligheid toen ze uit elkaar gingen.

  Aflevering 18

  Say Cheese

  Ted verpest de verjaardag van Lily door een date mee te nemen.

  Aflevering 19

  Zoo or False

  Nadat Marshall is beroofd, verzint hij een uitgebreid verhaal over het voorval zodat Lily zich weer veilig voelt.

  Aflevering 20

  Home Wreckers

  Nadat Ted de al te liefdevolle relatie tussen zijn moeder en haar verloofde heeft aanschouwd, vraagt hij zich af hoe ver hij achterloopt in zijn eigen leven.

  Aflevering 21

  Twin Beds

  Ted en Barney maken ruzie over hun liefde voor Robin.

  Aflevering 22

  Robots Vs. Wrestlers

  Ted, Marshall, Lily en Barney komen onuitgenodigd op een chique feest, waar Ted het hoog in zijn bol krijgt.

  Aflevering 23

  The Wedding Bride

  Ted gaat met een date naar de film 'The Wedding Bride', die hem doet denken aan een relatie met een van zijn exen.

  Aflevering 24

  Doppelgangers

  Marshall en Lily tarten het lot wanneer ze gaan beslissen of ze al een baby willen hebben.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Big Days

  Ted komt een oude vlam tegen met wie de relatie slecht eindigde.

  Aflevering 2

  Cleaning House

  Wanneer Barney zijn moeder helpt bij de verhuizing vanuit het huis waar hij is opgegroeid, hoort hij de waarheid over zijn vader.

  Aflevering 3

  Unfinished

  Barney haalt alles uit de kast om Ted ervan te overtuigen dat hij een baan moet zoeken.

  Aflevering 4

  Subway Wars

  De vriendengroep houdt een wedstrijd: wie komt het eerst aan bij een restaurant in het centrum?

  Aflevering 5

  Architect of Destruction

  Ted valt voor een meisje dat zich inzet voor het behoud van een gebouw dat wordt afgebroken om ruimte te maken voor zijn nieuwe droomproject.

  Aflevering 6

  Baby Talk

  Marshall en Lily lezen afzonderlijk hoe ze het geslacht kunnen proberen te bepalen van hun baby die nog moeten worden verwekt.

  Aflevering 7

  Canning Randy

  Ted heeft zijn studenten niet meer onder controle nadat Zoey zich heeft ingeschreven voor zijn les.

  Aflevering 8

  Natural History

  De vriendengroep is aanwezig bij een geldinzamelingsactie in het Museum van Natuurlijke Historie, waar Ted zijn aartsvijand tegenkomt met haar man, de Kapitein.

  Aflevering 9

  Glitter

  De vriendengroep stimuleert Robin om de band met Jessica Glitter te herstellen, haar beste vriendin en collega toen ze nog een Canadees kinderprogramma presenteerde.

  Aflevering 10

  Blitzgiving

  Nadat de vriendengroep is blijven slapen bij een vriend die altijd ongeluk heeft, vallen Teds ideeën voor Thanksgiving in het water, dus hij brengt de dag door met Zoey.

  Aflevering 11

  The Mermaid Theory

  Wanneer Ted zijn relatie met Zoey in twijfel begint te trekken, raakt hij bevriend met haar man.

  Aflevering 12

  False Positive

  Marshall en Lily ontvangen onverwacht nieuws waardoor de vriendengroep opnieuw nadenkt over het leven.

  Aflevering 13

  Bad News

  Marshall en Lily overdrijven na een afspraak met een specialist die hen kan helpen om zwanger te worden.

  Aflevering 14

  Last Words

  De vriendengroep belooft alles te zullen doen om Marshall door een moeilijke periode te helpen.

  Aflevering 15

  Oh Honey

  Ted beseft dat hij gevoelens heeft voor Zoey. In de tussentijd gaat Barney achter de nicht van Zoey aan.

  Aflevering 16

  Desperation Day

  De vrienden maken haastig plannen voor Valentijnsdag zodat ze deze niet alleen hoeven door te brengen.

  Aflevering 17

  Garbage Island

  Marshall kan aan niets anders meer denken dan milieubescherming. Ergens anders komt Ted de ex-man van Zoey tegen.

  Aflevering 18

  A Change of Heart

  Barney is verward door zijn gevoelens voor Nora.

  Aflevering 19

  Legendaddy

  Barney ontmoet eindelijk zijn vader.

  Aflevering 20

  The Exploding Meatball Sub

  Marshall neemt ontslag en gaat als vrijwilliger bij een milieuorganisatie aan het werk.

  Aflevering 21

  Hopeless

  Barney probeert de band met zijn vader te verbeteren.

  Aflevering 22

  The Perfect Cocktail

  Marshall en Barney maken ruzie over de afbraak van het Arcadian Hotel.

  Aflevering 23

  Landmarks

  Ted neemt een belangrijke beslissing die uiteindelijk van invloed is op zijn relatie met Zoey.

  Aflevering 24

  Challenge Accepted

  Ted wordt als getuige gevraagd voor een belangrijk huwelijk. In de tussentijd verbetert de band tussen Robin en Barney terwijl ze zich bemoeien met een relatie van Ted.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  The Best Man

  Barney en Ted denken terug aan de bruiloft van Teds oude vriend, en ook aan Marshalls geïmproviseerde toast.

  The Naked Truth

  Marshall krijgt de baan van zijn dromen, maar is bezorgd dat videofilms uit zijn verleden opduiken als het bedrijf achtergrondinformatie van hem opvraagt.

  Aflevering 3

  Ducky Tie

  Ted komt weer in contact met een oude vlam en Lily, Marshall en Barney maken een weddenschap die ertoe zou kunnen leiden dat Barney Marshalls eendenstropdas moet dragen.

  Aflevering 4

  The Stinson Missile Crisis

  Robin begint aan haar verplichte therapiesessies nadat ze een meisje heeft aangevallen.

  Aflevering 5

  Field Trip

  Marshall is verbaasd dat zijn baas een deal heeft gesloten met een miljoenenbedrijf.

  Aflevering 6

  Mystery vs. History

  De bende saboteert Teds pogingen om op een date te gaan zonder eerst op het internet onderzoek naar het meisje te hebben gedaan.

  Aflevering 7

  Noretta

  Iedereen beseft dat hun wederhelft ze herinnert aan één van hun ouders.

  Aflevering 8

  The Slutty Pumpkin Returns

  Ted ontmoet eindelijk zijn 'mystery girl' in de Slutty Pumpkin-outfit. Katie Holmes heeft een gastrol als Naomi, de Slutty Pumpkin.

  Aflevering 9

  Disaster Averted

  Terwijl de bende terugdenkt aan Hurricane Irene, probeert Barney een deal te sluiten met Marshall en Lily om maar niet de eendenstropdas te hoeven dragen.

  Aflevering 10

  Tick Tick Tick

  Robin en Barney verbergen een geheim voor hun wederhelft.

  Aflevering 11

  The Rebound Girl

  Ted en Barney overwegen een levensveranderende beslissing.

  Aflevering 12

  Symphony of Illumination

  Robin ontvangt schokkend nieuws en vertelt het niet aan de groep.

  Aflevering 13

  Tailgate

  Marshall bezoekt het graf van zijn vader om hun picknicktraditie in stand te houden en vertelt hem alles over oudejaarsnacht.

  Aflevering 14

  46 Minutes

  In de 150e aflevering van How I Met Your Mother, weigert Lily's onverdraaglijke vader te vertrekken uit hun huis in de buitenwijk.

  Aflevering 15

  The Burning Beekeeper

  Marshall en Lily's huisinwijdingsfeest loopt helemaal mis.

  Aflevering 16

  The Drunk Train

  Marshall, Lily, Robin en Kevin vieren Valentijnsdag door een weekendje weg te gaan.

  Aflevering 17

  No Pressure

  Ted bekent zijn gevoelens aan Robin en Barney vindt iets persoonlijks van Marshall en Lily.

  Aflevering 18

  Karma

  Barney probeert Quinn te overtuigen om met hem op een date te gaan nadat hij beseft dat hij gevoelens voor haar heeft.

  Aflevering 19

  The Broath

  Barney onthult zijn plannen om te gaan samenwonen met Quinn, waardoor Ted en Robin strijden over het onderverhuren van haar appartement.

  Aflevering 20

  Trilogy Time

  Marshall, Barney en Ted vragen zich af hoe hun leven er over drie jaar uitziet.

  Aflevering 21

  Now We're Even

  Barney probeert Ted te overtuigen om elke avond "legendarisch" te maken.

  Aflevering 22

  Good Crazy

  Marshall flipt als hij beseft dat de baby binnenkort wordt geboren.

  Aflevering 23

  The Magician's Code Deel 1

  Marshall en Barney proberen wanhopig terug te keren naar New York als Lily moet bevallen.

  Aflevering 24

  The Magician's Code Deel 2

  Op Barneys huwelijksdag, denkt de groep terug aan het moment dat ze Ted aanmoedigden om achter de ware aan te gaan.

  Seizoen 8

  Aflevering 1

  Farhampton

  Op de trouwdag van Robin vertelt Ted over het moment dat hij erop stond een briefje achter te laten voor Victoria's verloofde opdat zij er samen vandoor konden gaan.

  Aflevering 2

  The Pre-Nup

  Als Barney uitgebreide huwelijkse voorwaarden opstelt, leren zijn vrienden daarvan en stellen soortgelijke voorwaarden aan hun partners.

  Aflevering 3

  Nannies

  Als Lily en Marshall geen nanny kunnen vinden, komen ze erachter dat het te maken heeft met een uitgebreid plan van Barney om de meisjes te ontmoeten.

  Aflevering 4

  Who Wants to Be a Godparent?

  Als Lily en Marshall niet weten wie ze als peetouders voor Marvin zullen kiezen, proberen ze hun vrienden uit om te zien wie de beste kandidaat is.

  Aflevering 5

  The Autumn of Break-Ups

  Naarmate meer en meer relaties verbroken worden, moeten Ted en Victoria bepalen wat de volgende stap in hun gecompliceerde relatie is.

  Aflevering 6

  Splitsville

  Als Robin aarzelt het uit te maken met Nick, neemt Barney het heft in eigen handen. Lily en Marshall zijn hard op zoek naar tijd voor henzelf.

  Aflevering 7

  The Stamp Tramp

  Marshall beveelt een vriend van zijn rechtenstudie aan voor een functie binnen zijn firma maar het sollicitatiegesprek mislukt en Marshall moet de schade zien te beperken.

  Aflevering 8

  Twelve Horny Women

  Marshall concurreert met Brad in de grootste zaak van zijn carrière. Intussen denken de vrienden terug aan hun eigen akkefietjes met de politie.

  Aflevering 9

  Lobster Crawl

  Robin wil Barney kost wat kost terug. In de tussentijd fungeert Ted als Marvins nanny.

  Aflevering 10

  The Over-Correction

  Robin vindt de relatie van Barney en Patrice steeds verdachter en Marshall ontdekt dat zijn moeder vooruitgang boekt in haar liefdesleven.

  Aflevering 11

  The Final Page - Deel 1

  Met de Kerst op komst vertelt Barney aan Ted dat hij Patrice een aanzoek hoopt te doen en Ted vraagt zich af of hij het aan Robin moet vertellen. Deel 1 van 2.

  Aflevering 12

  The Final Page - Deel 2

  Met de Kerst op komst vertelt Barney aan Ted dat hij Patrice een aanzoek hoopt te doen en Ted vraagt zich af of hij het aan Robin moet vertellen. Deel 2 van 2.

  Aflevering 13

  Band or DJ?

  Robin komt erachter dat Barney nooit haar vader om toestemming gevraagd heeft voor hun huwelijk en ze staat erop dat Barney haar vader het alsnog vraagt.

  Aflevering 14

  Ring Up!

  Barney moedigt de relatie van Ted met zijn veel jongere en wildere vriendin aan ook al heeft Ted niets met haar gemeen.

  Aflevering 15

  P.S. I Love You

  Barney vindt de verloren aflevering van Robins 'Underneath the Tunes' als Robin Sparkles. Marshall en Lily maken zich zorgen dat Teds nieuwe vriendin een stalker is.

  Aflevering 16

  Bad Crazy

  Ted maakt het niet graag uit met zijn maffe vriendin Jeanette. Intussen raakt Robin gehecht aan Marvin als ze hem voor het eerst in haar armen heeft gesloten.

  Aflevering 17

  The Ashtray

  Als Ted een onverwacht belletje van de Captain krijgt, denken de vrienden terug aan hun laatste rare ontmoeting met hem.

  Aflevering 18

  Weekend at Barney's

  Als Ted en Jeanette het uitmaken, probeert Barney hem te helpen aan een nieuwe vriendin door middel van een scenario waarvan Robin dacht dat hij dit had vernietigd.

  Aflevering 19

  The Fortress

  Als Robin Barney vraagt zijn vrijgezellenappartement te verkopen zodat zij samen een huis kunnen bouwen, is Barney niet enthousiast en schrikt mogelijke kopers af.

  Aflevering 20

  The Time Travelers

  Toekomstige versies van Ted en Barney proberen Ted over te halen om de Robots Versus Wrestlers te zien optreden. Intussen daagt Marshall Robin uit op de dansvloer.

  Aflevering 21

  Romeward Bound

  Als de Captain Lily vraagt voor een jaar naar Rome te verhuizen om zijn kunstadviseur te worden is ze bang dat Marshall haar dit heel erg kwalijk zal nemen.

  Aflevering 22

  The Bro Mitzvah

  De vrienden werken samen om een onvergetelijke bacheloravond voor Barney te regelen.

  Aflevering 23

  Something Old

  Robin wanhoopt tijdens het zoeken naar 'iets ouds' dat ze jaren daarvoor in Central Park begraven had voor de bruiloft.

  Aflevering 24

  Something New

  Ted laat aan Lily het huis zien dat hij aan het opknappen is. Robin en Barney beginnen aan een heerlijk ontspannen avondje dat wreed verstoord wordt.

  Seizoen 9

  Aflevering 1

  The Locket

  Op weg naar Long Island voor hun bruiloftsweekend doen Robin en Barney een verrassende ontdekking over de familie.

  Aflevering 2

  Coming Back

  Terwijl de gestrande Marshall New York probeert te bereiken voor de bruiloft, heeft James nieuws waardoor Robin nerveus wordt.

  Aflevering 3

  Last Time in New York

  Lily ontdekt Teds lijstje met dingen die hij wil doen voordat hij New York verlaat. Bij aankomst van de familie proberen Barney en Robin wat tijd voor henzelf te regelen.

  Aflevering 4

  The Broken Code

  Terwijl Barney zijn woede verwerkt nadat hij heeft ontdekt dat Ted nog steeds gevoelens voor Robin heeft, probeert Marshall te helpen bij een oplossing.

  Aflevering 5

  The Poker Game

  Als Barney gedwongen wordt partij te kiezen in een ruzie tussen Robin en zijn moeder, voorkomt Lily dat hij de relatie niet kapotmaakt.

  Aflevering 6

  Knight Vision

  Als Ted 3 kandidaten heeft voor een date voor de bruiloft maakt hij een slechte keus. Marshall komt meer te weten over zijn reisgenoot.

  Aflevering 7

  No Questions Asked

  Als Daphne een verontrustend sms-bericht naar Lily stuurt, schakelt Marshall de bende in om dit te verwijderen, waarbij vragen niet op prijs worden gesteld.

  Aflevering 8

  The Lighthouse

  Als het conflict tussen Robin en Loretta escaleert, zit Barney er tussen in. Ted en Cassie proberen te genieten van een uitje naar de vuurtoren.

  Aflevering 9

  Platonish

  De bende denkt na over de toekomst van de driehoeksverhouding tussen Ted, Robin en Barney. Ondertussen neemt Barney een aantal uitdagingen van Lily en Robin aan.

  Aflevering 10

  Mom and Dad

  Als Barneys vader in het hotel arriveert, bedenkt Barney een plan dat Robin nerveus maakt. Ted krijgt de schuld van het verprutsen van een taak voor een bruiloft.

  Aflevering 11

  Bedtime Stories

  Marshall vertelt zijn rusteloze zoon drie verhalen op rijm om hem in slaap te laten vallen.

  Aflevering 12

  The Rehearsal Dinner

  Barney wil per se zijn diner aan de vooravond van de bruiloft in een lasergame-arena houden, tot ontzetting van Robin. Ondertussen komt Ted een belofte niet na.

  Aflevering 13

  Bass Player Wanted

  De vrienden ontmoeten iemand op een bruiloft die voor problemen zorgt en Marshall arriveert eindelijk in de Farhampton Inn.

  Aflevering 14

  Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra

  In een poging om een verwoestende laatste slag toe te dienen aan Barney legt Marshall uit hoe hij de 'klap van een miljoen exploderende zonnen' heeft geleerd.

  Aflevering 15

  Unpause

  Als Barney te veel drinkt, maken Ted en Robin gebruik van de situatie en horen hem uit over geheimen die hij al jarenlang bewaart.

  Aflevering 16

  How Your Mother Met Me

  De moeder vertelt hoe ze Ted heeft ontmoet en wat ze de afgelopen acht jaar heeft gedaan.

  Aflevering 17

  Sunrise

  Als Robin en Ted op zoek zijn naar een dronken Barney op de dag van de bruiloft, halen ze herinneringen op aan eerdere relaties.

  Aflevering 18

  Rally

  Wanneer Barney een enorme kater heeft op zijn trouwdag, probeert de bende de ongebruikelijke ingrediënten voor het tegenmiddel te zoeken.

  Aflevering 19

  Vesuvius

  Op de ochtend van de bruiloft krijgen Lily en Robin ruzie en weet Barney niet meer welk pak hij aan zal trekken.

  Aflevering 20

  Daisy

  Marshall schakelt Ted en Barney in om hem te helpen erachter te komen waar Lily heen is gegaan toen ze tijdens hun ruzie vertrok.

  Aflevering 21

  Gary Blauman

  Als Gary Blauman op een bruiloft verschijnt, leidt dit tot grote woede onder de aanwezigen die allemaal wel eens met hem te maken hebben gehad.

  Aflevering 22

  The End of the Aisle

  Met nog maar een half uur te gaan hebben Barney en Robin een paniekaanval over hun bruiloft en Marshall en Lily herschrijven hun oude huwelijksgeloften.

  Aflevering 23

  Last Forever: Part One

  Ted vertelt zijn kinderen dan toch eindelijk hoe hij hun moeder ontmoet heeft.

  Aflevering 24

  Last Forever: Part Two

  Ted vertelt zijn kinderen eindelijk het verhaal hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Barney maakt een ingrijpende gebeurtenis mee.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.