Disney+ Loki release eerder dan gepland

News
donderdag, 06 mei 2021 om 11:00
loki disneyf1623080204
De langverwachte Disney+ Loki release stond origineel vrijdag 11 juni gepland uit te komen, waarvan er elke week één online komt. In een nieuwe bekendmakingsvideo krijgen we toch goed nieuws. De release van de serie is namelijk vervroegd naar een eerdere datum. Wanneer kunnen we nu de eerste Loki aflevering bekijken?
2021 Is het jaar van Marvel series. Zo konden we in het begin van 2021 genieten van WandaVision, die enorm goed in de smaak viel en op een gegeven moment de populairste serie was op de wereld. Hierna was The Falcon and the Winter Soldier begonnen op Disney+, die net is afgelopen. Nu moeten we nog enkele weken wachten voordat er een nieuwe Marvel serie uitkomt. De serie waar wij naar uit kunnen kijken is Loki, die eerder dan gepland uitkomt.

Dit is de nieuwste Disney+ Loki release

We hebben al enkele trailers kunnen bewonderen van Loki en kunnen we ook al een beetje verwachten waar de nieuwste Disney+ serie over gaat. Zo volgt de serie deze antiheld net na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, wanneer hij de Tesseract heeft weten te bemachtigen en wist te ontsnappen van de superhelden. Toch wordt hij al snel gevangen genomen door de Time Variance Authority, waardoor hij terechtstaat.
In een nieuwe video, waar we acteur Tom Hiddleston zien praten over zijn karakter Loki en de Marvel serie, maakt hij een grote aankondiging. Zo geeft hij aan dat woensdagen de nieuwe vrijdagen zijn. Hiermee geeft hij aan dat origineel Marvel series op vrijdagen uitkwamen, maar dat het met Disney+ serie Loki dat niet zo is. Zo begint de nieuwste serie vanaf woensdag 9 juni in plaats van vrijdag 11 juni. Hierna kunnen we elke woensdag een nieuwe aflevering bewonderen van de serie.
Ben jij enthousiast voor deze Marvel serie? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws