Dexter seizoen 9 krijgt flink wat nieuwe rollen

News
maandag, 15 februari 2021 om 12:00
dexterf1602833219
Inmiddels weten we dat er een seizoen 9 komt van Dexter en hebben we daar ook wat informatie over gehad. Nu weten we ook wat meer over de nieuwe rollen die voorkomen in Dexter seizoen 9.
Fans van de lieftallige en moordlustige forensisch expert zitten smachten te wacht op seizoen 9 van Dexter. We zijn al wat dingetjes te weten gekomen over de setting en hoe Dexter in het stadje Iron Lake terecht is gekomen. Via de Hollywood Reporter weten we nu dat twee goede acteurs nieuwe rollen zullen vertolken in de ontzettend populaire serie.
De eerste van de nieuwe rollen zal gespeeld worden door niemand minder dan Jamie Chung die je misschien kent van Gotham of Once Upon A Time. Zij zal de rol spelen van Molly een succesvolle podcaster uit Los Angeles. Haar focus ligt op true crime en dus zal ze waarschijnlijk regelmatig met Dexter in aanraking komen.
De tweede van de nieuwe rollen is voor Oscar Wahlberg, inderdaad familie van Mark Wahlberg. Hij zal de rol vertolken van de aanvoerder van het worstelteam van de lokale high school en is een ingang naar de bekende mensen van het dorp.

Hopelijk beter

Fans van Dexter zullen vooral hopen dat seizoen 9 beter wordt dan het laatste seizoen. Zeker de laatste aflevering werd met veel kritiek ontvangen door fans van het eerste uur. Tot nu toe lijkt het er goed uit te zien, zeker met de toevoeging van deze nieuwe rollen.
Met getalenteerde acteurs en actrices kan je in ieder geval een heel stuk komen. Seizoen 9 van Dexter moet in de herfst verschijnen op Showtime, wat we hier helaas niet hebben. Wanneer het daadwerkelijk afsluitende seizoen van de seriemoordenaar hier uitkomt zullen we nog even moeten afwachten.