Geen Final Fantasy 7 Remake nieuws tijdens concert

News
maandag, 15 februari 2021 om 11:30
final fantasy vii remake vencer renof1613381513
Ondanks eerdere berichten van de regisseur van Final Fantasy 7 Remake zijn er geen nieuwe aankondigingen gemaakt rondom de game tijdens het concert afgelopen weekend. De regisseur zelf leek duidelijk te maken dat fans zich voor een aankondiging konden opmaken. Het concert is alleen gekomen en gegaan zonder ook maar enige nieuwe informatie.
Waar regisseur Motomu Toriyama vorige week nog duidelijk leek te maken dat er nieuwe Final Fantasy VII Remake content aan zat te komen, blijkt dit na het Orchestra World Tour-concert toch niet zo te zijn. Waar Square Enix er een handje van heeft om nieuwe aankondigingen te doen tijdens de concerten, bleef er na de show in Japan een stilte achter rondom nieuwe content. Zo blijkt uit de tweets van verschillende Japanse fans die aanwezig waren.
Tijdens het concert zou meerdere keren gevraagd zijn naar nieuws, maar hier werd niet op gereageerd. Speculatie ging rond dat er informatie zou komen over een mogelijke PS5 versie of zelfs een PC-port van de game. Gehoor werd alleen niet gegeven. Fans blijven achter met een leegte en hopen dat die snel opgevuld zal worden.
final fantasy vii remake tema gratis ps4f1591171266

Meer Final Fantasy 7 Remake in aantocht

Gelukkig zijn vele fans blij met het feit dat er wel meer content komt voor Final Fantasy 7 Remake. Een nieuw deel zou namelijk "relatief snel" uit moeten komen volgens Square Enix. Tevens moet dan meer duidelijkheid komen over hoeveel delen er daadwerkelijk komen voor de remake. Voor nu is deze informatie namelijk nog in mysterie gehuld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties