CD Projekt RED is 'best tevreden' met Cyberpunk 2077 performance

News
maandag, 28 juni 2021 om 15:00
cyberpunk 2077f1681208905
Sinds de dramatische lancering van Cyberpunk 2077 is CD Projekt RED hard aan het werk geweest om alle problemen op te lossen. De Poolse studio is nu naar eigen zeggen best tevreden met de performance van de game.
Voor veel mensen had Cyberpunk 2077 de game van het jaar moeten worden in 2020, maar vlak na release was het duidelijk dat de langverwachte titel flink tegenviel. Niet zozeer op het gebied van gameplay, maar wel door de enorme hoeveelheid aan bugs en de dramatische performance op de PS4 en Xbox One.
CD Projekt RED heeft sindsdien een berg aan updates en hotfixes uitgebracht om zoveel mogelijk problemen te fixen. Het is zelfs genoeg geweest om Cyberpunk 2077 weer op de PSN Store te krijgen. Adam Kicinski, de CEO van CD Projekt RED, is naar eigen zeggen dan ook tevreden met wat het team heeft bereikt. Zo zegt hij op de WSE Innovation Day, volgens TVN24.

Grote updates op komst voor Cyberpunk 2077

Spelers kunnen in de toekomst niet alleen bug fixes verwachten van CD Projekt RED, maar ook grotere updates. Zo zit de next-gen update voor de PlayStation 5 en Xbox Series X er nog steeds aan te komen, evenals content updates die nieuwe stukken verhaal moeten introduceren. Wanneer die het daglicht zullen zien, dat is helaas nog even afwachten.

Populair Nieuws