Top 5 beste Battlefield games

Article
donderdag, 05 februari 2015 om 17:58
xgn google image
Het is zo ver! Het volk heeft beslist. Jullie, de XGN lezers hebben en masse gestemd op wat volgens jullie de beste Battlefield game uit de franchise is. Bekijk hier de top 5 beste Battlefield games en ga daarna lekker aan de slag in je eigen favo Battlefield game.

Battlefield: Bad Company

De eerste Bad Company game in de Battlefield reeks heeft een 5e plek weten te bemachtigen. Waarschijnlijk hebben de iets oudere gamers hierop gestemd, aangezien deze game alweer uit 2008 stamt.
Deze game had vreemdgenoeg redelijk wat humor, misschien dat het daarom in jullie collectieve geheugen gegrift staat. Ook de vernietigbare omgevingen maakten indruk op gamers, en de game bracht dan ook aardig wat geld op.
Onze reviewer was niet onverdeeld positief, maar gaf het alsnog een 8,3:
66606 5

Battlefield 1942

De moeder aller Battlefield games uit 2002 scoort een prachtige vierde plek. Stelletje sentimentele nostalgisten! De meeste mensen in Nederland hadden of kregen net een beetje snel internet, en Battlefield 1942 bood een ongekende multiplayer ervaring. De mogelijkheid om in verschillende voertuigen je moordlusten voort te zetten, bleek een geniale ingeving die de Battlefield franchise sindsdien niet meer heeft losgelaten.
66607 5

Battlefield 4

Deze Battlefield was een technisch pareltje, die ook op de next-gen consoles verscheen. Om het op PC te spelen had je wel echt een NASA computer nodig.
Dit zorgde er in ieder geval ook voor dat de maps wat interactiever waren en dat er tijdens de multiplayer battles ook af en toe wat gebeurde met het level.
Onze reviewer was zeker onder de indruk van de PS4 versie:
66608

Battlefield 3

Toch opvallend, dat Battlefield 3 hoger eindigt dan Battlefield 4! Battlefield 3 nam je mee naar Iran en Irak, maar ook 'gewoon' naar Parijs en New York. De nieuwe engine werd flink gehyped van te voren, en de game verkocht als een tierelier.
Een heerlijke game met een verslavende multiplayer, en een indrukwekkende campaign. Toch is er nog één game die nog een diepere indruk op jullie heeft gemaakt...
66609

Battlefield: Bad Company 2

Deze Battlefield kwam alweer vijf jaar geleden uit, maar is met een overweldigende meerheid verkozen tot beste Battlefield allertijden! Mogelijk kan Battlefield Hardline de felbegeerde koppositie afpakken, daar komen we zeer binnenkort achter.
In Bad Company 2 singleplayer is het doel om een wereldoorlog te voorkomen, en is het best vermakelijk en intens om dit te doen, zij het wat aan de korte kant. Maar, vooral de fantastische multiplayer stuwde deze Battlefield tot grote hoogtes. EA heeft goed naar de feedback geluisterd en de balans, wapens, verschillendi modi en de verbeterde engine maakte dit een waardig vervolg op Bad Company.
En, DICE gaat heus nog wel een Bad Company 3 uitbrengen, hoewel het nog de vraag is wanneer.
Gefeliciteerd, Bad Company 2!

Populair Nieuws