Top 10 E3 game verwachtingen 2016 volgens jullie

Article
donderdag, 09 juni 2016 om 16:00
xgn google image
Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat volgens jullie dé game van de E3 gaat worden. Er is een groot aantal stemmen voorbijgekomen, waarbij de keuzes redelijk uiteenlopen. Wij presenteren hier dan ook de top 10 E3 game verwachtingen 2016 volgens jullie.

10. Dishonored 2

Wat is nou meer badass dan een sluipmoordenaar met een meedogenloze manier van problemen uit de weg ruimen? Juist, een sluipmoordenaar die op meedogenloze manier doelwitten uitschakelt door middel van bovennatuurlijke krachten. De tijd stil zetten, teleporteren en dieren overnemen, zijn niet alleen maar bedoeld om zo’n spectaculair mogelijke entree te maken, maar je hebt de krachten echt nodig om te overleven.
Op de E3 gaat Dishonored 2 getoond worden, de game die op 11 november zijn release kent. Jullie kennen de game een tiende plaats toe in de lijst aan E3 games waar jullie het meest naar uitkijken. Een erg toffe keuze, aangezien de game weer heel wat belooft te worden. Bereid je maar alvast voor, want er gaan heel wat creatieve moordtechnieken voorbij komen die niet voor ieders maag geschikt zijn.
92493

9. Deus Ex Mankind Divided

Adam Jensen mag dan niet een machine zijn als de Terminator, maar dat mag de pret niet drukken. Eigenlijk mag je niet van pret spreken aangezien er een rassenoorlog tussen de normale mens en de geaugmenteerde mensheid op losbarsten staat. Met je vernuftige gadgets moet je in de game de illuminati gaan bestrijden. Ook als een soort supermens zijnde, gaat het moeilijk worden om zo’n organisatie op de knieën te krijgen.
Het is niet onder stoelen of banken te steken dat Deus Ex Human Revolution een toffe game is en de hype voor Deus Ex Mankind Divided heeft doen opwaaien. De nieuwste game uit de franchise spreekt jullie dan ook redelijk aan, aan de negende plaats in de top 10 E3 game verwachtingen 2016 te zien. Als de presentatie tijdens de E3 geweest is, hoef je alleen nog maar te wachten tot 23 augustus!
92494

8. Call of Duty Infinite Warfare

Ook al zijn het haast alleen nog maar negatieve berichten die je over de nieuwe Call of Duty te horen krijgt, er is toch nog een vrij grote groep die nog wel hoop heeft voor de franchise. Hopelijk weet de E3 meer zekerheid te verschaffen over de uiteindelijke versie van de game, en of dit weer vertrouwd ouderwets knallen wordt. Dan wel met een intergalactisch tintje natuurlijk.
Al klinkt het wat vaag voor een Call of Duty game, gevechten in de ruimte kunnen met een snelle shooter best goed uitpakken. Je krijgt in ieder geval revolutionaire snufjes tot je beschikking, waarmee je de zwaartekracht kan tarten. Een gewaagde setting zorgt voor uitdagende opties. We mogen natuurlijk ook niet vergeten dat de game ook weer een zombie modus krijgt, die een aantal van jullie waarschijnlijk helemaal kapot gaat spelen!
92495

7. Final Fantasy XV

Final Fantasy hier, Final Fantasy daar, letterlijk overal Final Fantasy. De laatste weken is het één en al nieuws omtrent de franchise. Er worden ongelofelijk veel aankondigingen gedaan, waarbij ongeveer alles wel is voorbij gekomen. Remakes, een animé serie, een film, een aantal nieuwe games, het houdt maar niet op.
Het Final Fantasy hoogtepunt dit jaar kan er natuurlijk maar eentje zijn. Die troon is besteed aan Final Fantasy XV en die game belooft nogal wat te worden. Een enorme wereld waarin meer te beleven is dan op een donderdagavond in Amsterdam. Zelfs de graphics van Final Fantasy XV zijn mooier dan het echte leven!
Met een zevende plaats in de top 10 E3 game verwachtingen 2016 zijn jullie het er mee eens dat deze Final Fantasy game er eentje wordt om nooit meer te vergeten.
92496

6. Horizon: Zero Dawn

Het bedroevende nieuws is onlangs uitgebracht dat Horizon Zero Dawn nog even op zich laat wachten, maar dat kan het enthousiasme niet drukken. Aangezien Horizon Zero Dawn een zesde plaats krijgt, zijn er veel mensen die het geloof van de game aanhangen. Vanaf 28 februari 2017 mag je aan de slag om te laten zien waar je van bent gemaakt.
Een planeet waarbij de mens zo goed als geen rol meer speelt en mechanische monsters de aarde overnemen. Horizon Zero Dawn is niet de typische survival game, want in deze game krijgt overleven een heel nieuwe betekenis. Zie het maar eens op te nemen tegen de bloeddorstige metalen titanen!
92497

5. The Legend of Zelda

De E3 is niet de favoriete plaats van Nintendo om zijn nieuwe aankondigingen te doen, maar toch kunnen we geen expo voorstellen zonder dit bedrijf. Tot voor kort stond alleen nog maar een nieuwe Zelda op de planning van het bedrijf tijdens haar persconferentie. Het had niks uitgemaakt als ze hier de gehele persconferentie aan zouden wijden, want scoren gaat Link toch wel weer in zijn nieuwe avontuur.
Als je denkt aan Nintendo, dan denk je aan Mario, Pokémon en natuurlijk Zelda. In de The Legend of Zelda ga je aan een immens avontuur beginnen, waarbij reizen een belangrijke bezigheid wordt. Volgens de ontwikkelaar gaat de game net zo revolutionair worden als Ocarina of Time. Als dat niet genoeg tot de verbeelding weet te spreken, dan gaat niks meer verbazen.
92498

4. Mafia III

Op een mooie vierde plaats in de top 10 E3 game verwachtingen 2016 komt een game met een levensstijl waarvan de meeste mensen alleen maar mogen dromen. Authentieke bolides, beeldschone vrouwen en elke dag uit eten in de meest luxe restaurants. Het leven als maffiabaas klinkt fantastisch, maar gaat natuurlijk niet altijd over rozen.
Uit alles wat we tot nu toe van de game weten, is het al vrij duidelijk dat Mafia III een klapper gaat worden tijdens de E3. De straten van New Bordeaux ademen sfeer uit in zijn puurste vorm, maar dit wordt niet altijd even luchtig. De methoden van de maffia zijn namelijk niet altijd even florissant en er gaat hoe dan ook een hoop bloed vloeien. Desalniettemin kijken veel van jullie uit naar het aanmeten van een smoking en natuurlijk het gebruik van de klassieke Thompsons.
92499

3. Mass Effect Andromeda

De ruimtelijke RPG franchise, met meer diepgang dan een zwart gat, komt terug. Mass Effect Andromeda gaat het universum laten ontploffen, zo vet wordt de game. Er is nog niet veel over Mass Effect Andromeda bekend, maar het moet de spirituele opvolger van de eerste Mass Effect worden. Er zijn wel een aantal screenshots en een paar ingame beelden uitgelekt, maar ook die verklappen nog niet al te veel.
Dat jullie Mass Effect Andromeda een warm hart toedragen, is niet zo heel vreemd. De vorige games werden, op sommige sequenties na, ook erg positief ontvangen. Wat BioWare er dit keer van gemaakt heeft, ga je in ieder geval snel te zien krijgen.
92500

2. Anders

Op een tweede plaats in de top 10 E3 game verwachtingen 2016 zijn er de stemmers die geheel buiten het lijstje om gaan. Geen Sea of Thieves, Gears of War 4 of alle voornoemde titels, maar andere voorkeuren! Na het publiceren van de poll zijn er namelijk nog veel meer titels aangekondigd die zeker een plaats hadden verdiend. Wat denk je bijvoorbeeld van Watch Dogs 2 en Pokémon Go?
Er wordt ook altijd nog gehoopt op een paar onverwachte aankondigingen die hun opwachting tijdens de E3 met veel spektakel kunnen maken. Stiekem bidden wij van de redactie dan ook nog elke dag dat Red Dead Redemption 2 wordt aangekondigd! Misschien een God of War 4 of dan eindelijk een nieuwe The Elder scrolls? De E3 gaat genoeg verrassingen opleveren voor elke gamer, dat is een ding wat zeker is.
92501

1. Battlefield 1

De absolute nummer één van de top 10 E3 game verwachtingen 2016. Er is geluisterd naar het feit dat gamers weer een solide wereldoorlog shooter willen, en deze overweldigende positieve reacties zijn het resultaat. Battlefield 1 is de titel van de game waar op het moment de meeste gamers naar uitkijken. Eerlijk gezegd is het ook wel vrij zeker dat Battlefield 1 de E3 gaat verpletteren met zijn aanwezigheid.
Ook al is de Eerste Wereldoorlog een vrij beperkte setting, DICE gaat er een welverdiend feest van weten te maken. Oorlogen te paard, met scheppen en dubbeldekker vliegtuigjes zijn slechts een voorproefje van wat komen gaat. Battlefield heeft dit jaar zo goed als in zijn zak gestoken, maar moet de hoge verwachtingen nog wel weten waar te maken.
Het is afwachten wat de E3 ons gaat brengen. Wie weet worden de rollen opeens omgedraaid en blijkt Titanfall 2 de lieveling te worden. Of jullie verstand van games hebben, lees je in ons E3 2016 overzicht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties