Reageer en Win Yooka Laylee (week 19)

Article
vrijdag, 12 mei 2017 om 11:53
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere mooie spullen weg die je met een leuke reactie op XGN kan winnen. Kijk snel wie de winnaar is van de Trekz Titanium headset van vorige week in de nieuwe Reageer en Win! video hierboven!
In de Reageer en Win! van vorige week kon je kans maken om met je reactie de Trekz Titanium headset (t.w.v. €149) te winnen. Deze headset is de ultieme oplossing voor hardlopers, zwemmers en andere sporters, aangezien je geen last hebt van snoeren. Wie gaat er de komende sport sessie met deze geweldige headset op pad? Dat zie je in de video.

Reageer en Win Yooka Laylee voor de PS4 of Xbox One!

Deze week hebben we natuurlijk weer een nieuwe prijs die er te winnen is! Je maakt nu namelijk kans om de platformer Yooka Laylee te winnen voor de PS4 of de Xbox One. Een heerlijke game om te spelen. Je wordt toch spontaan vrolijk van alleen al de vrolijke kleurtjes?
Wil je meer weten over deze prijs? Lees dan snel de review of een van de leuke specials van de game! De PS4 en Xbox One exemplaren zijn te winnen door een reactie te plaatsen onder dit artikel en een originele reactie op een ander artikel op de website. Uiteraard kun je je kansen vergroten door heel veel leuke reacties te plaatsen op meerdere artikelen en videos!
Wie de winnaar is maken wij volgende week bekend in de volgende Reageer en Win! Dus ga lekker los met het reageren, er is zoals gezegd namelijk geen limiet op het aantal reacties dat je mag plaatsen.

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

Populair Nieuws