Prey release - Alvast gespeeld tijdens het Pre-Play Event!

Article
dinsdag, 11 april 2017 om 16:24
xgn google image
Afgelopen weekend hebben een aantal bezoekers van XGN.nl de eer gehad om Prey uitgebreid uit te testen op het kantoor van Bethesda tijdens het Prey Pre-Play Event. De Prey release is op 5 mei, dus deze gelukkigen mochten bijna een maand voor release met de game aan de slag! In de bovenstaande video zie je hoe dat ze bevallen is.
Prey is een sci-fi first person shooter van Bethesda waar je speelt als Morgan Yu. Het speelt zich af op een groot ruimtestation genaamd de Talos-One, waar onderzoek naar aliens volledig mis is gelopen. In de game ben je zelf ook onderdeel van een groot experiment, maar je weet niet precies wat voor experiment en het is dus je doel om daar langzaam maar zeker achter te komen.

Voor de Prey release al met de game aan de slag

Zoals in de bovenstaande video te zien is, waren de uitgenodigden druk bezig met het spelen van Bethesda's nieuwe game. Ze konden met verschillende elementen van Prey kennismaken zoals de wapens, knoppencombinaties en het verhaal. De game viel bij allen erg in de smaak, zelfs bij degenen die niet zozeer van shooters houden.
De meerdere plottwisten maken de game erg afwisselend en leuk. Verder beviel het ook dat er meerdere jumpscares in de game verwerkt zitten. Voor meer details en een impressie van de sfeer, kan je terecht in de video bovenaan dit artikel. Wij zijn ook al met Prey aan de slag geweest: alles over onze eigen ervaringen lees je in onze Prey hands-on.
Meer weten over de game? Bezoek dan onze speciale Prey mini-website!

Populair Nieuws