Playstation VR - Een overzicht van alle specials en reviews

Article
donderdag, 13 oktober 2016 om 17:21
xgn google image
Vandaag is de PlayStation VR uitgebracht en dat betekent dat het tijd is om te gamen! Maar wat moet je nou eigenlijk spelen? En welke accessoires zijn nou het beste voor de PlayStation VR? Alle antwoorden op je vragen vind je in ons overzicht PlayStation VR - Een overzicht van alle specials en reviews.
Toen de PlayStation VR werd aangekondigd op E3 (onder de naam "Project Morpheus"), kreeg iedereen vragen. Bijvoorbeeld hoeveel hij zal gaan kosten, welke games zullen er te spelen zijn of hoe het werkt. Goed, inmiddels is de PlayStation VR in de winkels verkrijgbaar. Nu wordt het tijd om te beslissen, maar voordat je dat doet is het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten.
Aan de hand van onze reviews wordt het makkelijker om te beslissen welke game je wilt en of de PlayStation VR wel wat voor jou is. Ontdek met de Playstation VR - Een overzicht van alle specials en reviews.

PlayStation VR overzicht van alle reviews tot dusver

PlayStation VR overzicht van alle specials

Hier staan de onze specials speciaal voor jou op een rijtje gezet. Dit is een handig overzicht om je verder te helpen in je beslissing. Welke accessoiers heb je nodig? Of kom erachter hoe de Playstation wordt aangeleverd in onze unboxing video.