WIN - Haunted Castle tickets prijsvraag

Article
donderdag, 13 oktober 2016 om 16:55
xgn google image
Op 28 en 29 oktober is het tijd voor Haunted Castle. Gedurende deze dagen staat het landgoed van het kasteel Keukenhof geheel in het teken van Halloween. Wil jij hierbij zijn? Doe dan mee aan onze Haunted Castle tickets prijsvraag!
Haunted Castle is een Halloween evenement dat op 28 en 29 oktober in Lisse plaatsvindt. Laat je de stuipen op het lijf jagen door figuren die je normaal gesproken niet in een donker steegje tegen zou willen komen. Gil de longen uit je lijf in één van de angstaanjagende spookhuizen of tijdens een bloederige show. Laat je meeslepen door een bloedstollende horrorfilm en bezoek een verhalenverteller die je de rillingen over het lijf doet lopen.
Daarnaast is er een toffe markt waar je terecht kan voor allerlei snuisterijen. Spreekt dit jou wel aan? Doe dan mee aan onze Haunted Castle tickets prijsvraag en wie weet loop jij hier binnenkort wel rond!
haunted castle tickets prijsvraag

Haunted Castle tickets prijsvraag

In samenwerking met Media Tornado mogen wij 3x2 tickets weggeven voor Haunted Castle op vrijdag 28 oktober! Wil jij hier graag bij zijn? Doe dan mee aan onze Haunted Castle tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Halloween activiteit?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht.

Populair Nieuws