PlayStation Vita Remote Play - Dit zijn de beste games

Article
door Anoniem
zondag, 05 april 2015 om 12:17
xgn google image
De PlayStation Vita is nog niet zo’n groot succes als Sony voor ogen had. Veel mensen hebben de Vita maar enkele keren aangeraakt, wat natuurlijk zonde is. De Vita heeft door middel van remote play echt potentie. Dit zijn de beste games voor remote play.
De eerste InFamous op de PlayStation 4 is een heerlijke game voor remote play. Third-person games doen het altijd wel goed in combinatie met remote play, maar Infamous Second Son speelt helemaal lekker weg.
Bij InFamous Second Son heb je ook nog veel rustige momenten waarbij je van A naar B moet reizen, ideaal voor remote play. De combat in InFamous Second Son is ook goed ontworpen voor remote play, want je hoeft niet altijd even nauwkeurig te mikken.
69512

Valiant Hearts

Valiant Hearts is een van de meest meeslepende titels van vorig jaar en ideaal voor de PlayStation Vita. In Valiant Hearts moet je puzzels oplossen en dit is ideaal voor de PlayStation Vita. Je hoeft niet snel te reageren en er gebeurt niet al te veel op het scherm, waardoor spelen op de Vita een stuk aantrekkelijker wordt.
Daarnaast is de grafische stijl van Valiant Hearts fenomenaal. Op de PlayStation Vita ziet dit er echt heel gelikt uit. De game leent zich eigenlijk ook voor een Vita port, maar daar is nog niets over bekend.
69513

Destiny

Misschien wel een vreemde vogel in de lijst, maar Destiny hoort er zeker tussen. Dit is de eerste en enige first-person shooter tot nu toe die goed werkt met remote play. Hoe komt dit? Door de controls.
Bungie heeft echt moeite gedaan om de remote play ervaring zo optimaal mogelijk te maken. Destiny is makkelijk onder de knie te krijgen met de PlayStationVita en grafisch ziet het er nog steeds indrukwekkend uit. Destiny speelt ook gewoon heerlijk via remote play, echt een aanrader.
69514

Assassin's Creed Unity

Assassin's Creed Unity op de Vita spelen is perfect te doen. De game mag dan wel wat buggy zijn, op de Vita is het een pareltje. Het klimmen door Parijs gaat bijzonder soepel en de controls heb je snel door.
Het grote voordeel van Assassin's Creed Unity is ook dat de combat voornamelijk uit zwaardvechten bestaat. Dit zorgt ervoor dat je niet moeilijk te doen met richten, wat voor sommige gamers nog wel eens frustrerend kan zijn op de PlayStation Vita.
69515

GTA 5

In welk lijstje staat deze game nou niet? GTA 5 is in veel opzichten perfect en zo ook op de Vita. Rond rijden door Los Santos is echt ideaal op de Vita. Op zo’n klein apparaatje GTA 5 spelen is echt heel gaaf.
De controls zijn goed voor GTA 5 op de PlayStation Vita. Het schieten en rijden voelt goed, alleen vliegen is iets lastiger. GTA Online is wel wat moeilijker op de PlayStation Vita, hiervoor moet je een stuk sneller zijn en soms is een controller dan toch fijner.

Populair Nieuws