Infinite Warfare Combat Rigs uitgelegd

Article
zondag, 13 november 2016 om 12:02
xgn google image
Infinite Warfare pakt het klassensysteem weer net iets anders aan. Zoals je ook al in onze review had kunnen lezen, hebben de specialists uit Black Ops 3 plaats moeten maken voor zogenaamde Rigs. Alles over de Infinite Warfare Combat Rigs lees je in deze special!
In Black Ops 3 kon je, bovenop je gecreëerde class, een zogenaamde specialist kiezen. Deze karakters zijn een toevoegingen op het bekende create-a-class systeem en geven spelers een extra keuze. Elke specialist beschikt namelijk over een uniek wapen en vaardigheid.
Infinity Ward besloot hier een schepje bovenop te doen door in Infinite Warfare Combat Rigs te introduceren. Deze kunnen gezien worden als klassen die elk hun eigen specialisatie en wapens hebben. Deze zijn tot op zekere hoogte aan te passen, maar het vertrouwde create-a-class systeem is wel flink op de schop gegaan. Zo zijn er in totaal zes verschillende Infinite Warfare Combat Rigs, elk met de keuze uit verschillende payloads (Super Ability) en traits (Passive Ability).

De zes Infinite Warfare Combat Rigs

In deze special zullen we alle zes Infinite Warfare Combat Rigs behandelen, dit zijn:
Lees snel verder, of klik op één van de bovenstaande Infinite Warfare Combat Rigs om direct naar de bijbehorende pagina te gaan.
100475

Merc Infinite Warfare Combat Rigs

De Merc Rigs zijn bedoeld voor een defensieve speelstijl. Als je het leuk vindt om je teammaten dekking te geven en objectives te beschermen is dit de klasse voor jou. De Merc Combat Rigs zijn potige beschermers die niet zomaar uit te weg te ruimen zijn. Met deze Combat Rigs kun je de rol van tank vervullen, maar beschik je ook over genoeg vuurkracht om je vijanden te imponeren.
Infinite Warfare Combat Rigs - Merc
De Merc Combat Rigs hebben de volgende Payloads en Traits tot hun beschikking:
Payloads
  • Steel Dragon: zwaar straalwapen met multi-target tracking. De Steel Dragon is een hip fire wapen dat een geconcentreerde straal energie afvuurt tegen meerdere vijanden. De schade van dit wapen is niet hoog, maar het wapen is uitstekend geschikt om groepen vijanden in toom te houden.
  • Bull Charge: een bepantserd schild waarmee vijandelijke verdedigingen gepenetreerd kunnen worden, of een pechvogel uit de weg te ruimen die in je weg staat.
  • Reactive Armor: pantsersysteem dat met een hoge voltage vuur van lichtere wapens verdampt, waardoor je tijdelijk extra tanky wordt.
Traits
  • Infusion: verloren HP komt sneller terug.
  • Man-At-Arms: Rig augmentations die ervoor zorgen dat je zwaardere lasten kunt dragen, dit betekent dat je start met maximale munitie en wapens je bewegingssnelheid niet beïnvloeden.
  • Shock Wave: maakt het mogelijk om in midair een vernietigende ground pound uit te voeren
100476

FTL Infinite Warfare Combat Rigs

De FTL Rigs beschikken over experimentele technologie en zijn speciaal gemaakt voor guerilla tactieken. De FTL is een echte assassin en blinkt uit in het snel uitschakelen van vijanden om vervolgens op te gaan in rook. Spelers die er van genieten om hun vijanden te slim af te zijn en stealth gameplay prefereren zullen het best uit de voeten kunnen met deze Combat Rig.
Infinite Warfare Combat Rigs - FTL
De FTL Combat Rigs hebben de volgende Payloads en Traits tot hun beschikking:
Payloads
  • Eraser: een compact en experimenteel energiewapen waarmee je je vijanden verdampt.
  • FTL Jump: de FTL Jump is een blink waarmee je snel van de ene naar de andere locatie kunt verplaatsen, deze vaardigheid is vooral effectief om je vijanden te slim af te zijn, of om op een sneaky manier objectives te bereiken.
  • Phase Shift: verplaats naar een andere dimensie, waar je niet geraakt kunt worden. Andere spelers die zich in deze dimensie bevinden kunnen je wel aanvallen. Ook deze vaardigheid is erg geschikt voor een stealthy speelstijl.
Traits
  • Supercharge: vermoorde vijanden laten cooldown packs achter, die jij en je team kan gebruiken om de super meter aan te vullen.
  • Perception: zorgt voor een betere omgevingsbewustzijn, wanneer vijanden die niet zich niet in je beeldscherm bevinden naar je kijken, word je gewaarschuwd.
  • Powerslide: verbetert je sliding waardoor deze sneller wordt, een grotere afstand aflegt en je de mogelijkheid geeft om ADS (aim down sight) te mikken tijdens je sliding.
100477

Stryker Infinite Warfare Combat Rigs

De Stryker Rigs hebben vooral ondersteunende kwaliteiten. Deze Rigs blinken uit in het verzwakken van de vijanden en het geven van tactische support. Bovendien beschikken de Stryker Rigs over verschillende vaardigheden waarmee ze objectives kunnen verdedigen en een gebied naar hun hand kunnen zetten. Als je er een objective-based speelstijl op na houdt, is deze Combat Rig een goede keus voor jou.
Infinite Warfare Combat Rigs - Stryker
De Stryker Combat Rigs hebben de volgende Payloads en Traits tot hun beschikking:
Payloads
  • Gravity Vortex: een prototype wapen dat een langzaam bewegend projectiel afvuurt wat de zwaartekracht beïnvloed. Vijanden worden naar het projectiel toe getrokken, waarbij ze schade oplopen. ing enemies
  • Micro Turret: een compacte geschutstoren die vuurt op vijanden in de lucht en op de grond. Geschikt voor het verdedigen van objectives en de controle over een gebied.
  • Centurion: een portable EMP die ook inkomende vijandelijke projectielen vernietigt.
Traits
  • Relay: een radar die te plaatsen is op tactische plekken en je waarschuwt wanneer vijanden in de buurt zijn.
  • Trophy Drone: het bekende Trophy System in dronevorm. De Trophy Drone volgt de speler kan binnenkomende projectielen onderscheppen.
  • Hardened: geplaatste uitrusting en drones hebben toegenomen HP en kunnen ook na de dood van de speler doorgaan met hun functies.
100478

Warfighter Infinite Warfare Combat Rigs

De Warfigher is je run-of-the-mill soldaat en geschikt voor medium-range combat. Deze Combat Rigs zijn het meest toegankelijk en veelzijdig. De Warfighter is geschikt voor zowel een offensieve, defensieve of ojective-based speelstijl. Verschillende types spelers zal uit de voeten kunnen met deze Rigs en ze bieden verschillende uiteenlopende Payloads en Traits, waarmee ze het best passen bij een mobiele mid-range speelstijl.
Infinite Warfare Combat Rigs - Warfighter
De Warfighter Combat Rigs hebben de volgende Payloads en Traits tot hun beschikking:
Payloads
  • The Claw: een snelvurend spread-shot wapen met kogels die tegen muren afkaatsen. The Claw is speciaal ontwikkeld om niet alleen vijanden recht voor je neer te halen, maar ook om vijanden die zich achter hoeken verstoppen te grazen te nemen.
  • Overdrive: beweeg tijdelijk sneller.
  • Combat Focus: krijg tijdelijk dubbele streak punten voor kills.
Traits
  • Ping: kills en assists onthullen dichtbijzijnde vijanden voor jou en je teammaten. Vijanden die door deze Trait vermoord worden door je teammaten leveren extra punten op.
  • Persistence: scorestreaks resetten niet meer nadat je dood gaat, maar kosten wel meer punten. Bovendien kun je elke scorestreak per match maar één keer gebruiken.
  • Resupply: lethal en tactical granaten worden aangevuld door scavenger bags op te pakken na succesvolle kills.
100479

Phantom Infinite Warfare Combat Rigs

Deze Infinite Warfare Combat Rigs zijn bedoeld voor de marksmen onder ons. Spelers die het liefst hun vijanden van een lange afstand uitschakelen zonder dat je tegenstanders weten waar het vuur vandaan komt zullen in deze rol hun behoeften goed kwijt kunnen. Met deze Combat Rig doe je er goed aan om je niet te veel op de frontlinie te begeven en verborgen te blijven voor je vijanden. Phantoms kunnen voor zowel offensieve als ondersteunende doeleinden ingezet worden.
Infinite Warfare Combat Rigs - Phantom
De Phantom Combat Rigs hebben de volgende ayloads en Traits tot hun beschikking:
Payloads
  • Ballista EM3: nauwkeurig electromagnetisch geweer waarmee projectielen afgevuurd kunnen worden die vijanden kunnen penetreren en ze vast kunnen pinnen aan de muur. Een goed uitgedacht schot met dit wapen kan meerdere vijanden tegelijkertijd vastpinnen.
  • Active Camo: wordt nagenoeg onzichtbaar.
  • Pulsar: geavanceerd sensor waarmee vijandelijke posities op de HUD getoond kunnen worden.
Traits
  • Marked Target: vijanden raken markeert ze, waardoor HP voor vijf seconden niet herstelt. Gemarkeerde vijanden die door teammaten gedood worden leveren extra punten op.
  • Rearguard: Een schild dat je beschermt tegen aanvallen van achteren. Zolang je het schild op je rug draagt zijn ook melee aanvallen niet effectief tegen je, tenzij de tegenstander recht voor je staat.
  • Heightened Senses: Tijdens ADS met sniper rifles worden je zintuigen versterkt. Hierdoor hoor je vijanden beter en zul je gewaarschuwd worden als vijanden in de buurt zijn.
100480

Synaptic Infinite Warfare Combat Rigs

Synaptic zijn Infinite Warfare Combat Rigs die uitgerust zijn voor een snelle en close quarters combat speelstijl. De run-and-gun Rig van de groep beschikt over wapens die het beste werken wanneer je je dicht bij de vijand bevindt. Deze klasse blinkt uit in snelle actie en komt dan ook het best tot zijn recht op maps zonder al te veel uitgestrekte vlaktes en open ruimtes. Spelers die houden van een mobiele en actievolle speelervaring kunnen het best kiezen voor deze Infinite Warfare Combat Rigs.
Infinite Warfare Combat Rigs - Synaptic
De Synaptic Combat Rigs hebben de volgende Payloads en Traits tot hun beschikking:
Payloads
  • Equalizer: twee geïntegreerde machinegeweren met ingebouwde dempers, speciaal ontwikkelt voor de korte afstand.
  • Reaper: een snelle melee combat modus. Synaptic beweegt op alle vier de ledemaat en beweegt hierdoor sneller. De melee aanval schakelt vijanden in één keer uit.
  • Rewind: spoelt de tijd terug naar enkele seconden eerder, waardoor je HP en munitie terugkeren en je teleporteert naar je eerdere positie.
Traits
  • Rushdown: jump packs herladen sneller en brengen schade toe aan vijanden die zich direct onder je bevinden.
  • Propulsion: dash in een horizontale richting met een druk op de knop.
  • Combat Burst: krijg een korte snelheidsboost na elke kill.
Welke Infinite Warfare Combat Rigs speel jij het liefst? laat het ons weten in de comments!
Call of Duty is nu beschikbaar voor PC, Xbox One en PlayStation 4.