Ideale Netflix series om te kijken tijdens de lockdown

Article
zondag, 20 december 2020 om 10:00
sex educationf1583765691
Helaas moeten wij Nederlanders weer terug in een lockdown. Vrijwel alles zal de komende tijd gesloten zijn, waardoor we allemaal weer een heel stuk meer thuis op de bank zullen moeten zitten. Series kijken zal heel erg helpen de tijd te doden. Hier zijn vijf ontzettend gave series om te bingewatchen tijdens de lockdown.

Sex Education

Hoewel Sex Education met twee seizoenen en 16 afleveringen misschien niet de meest langdurige serie is, is het zeker een ongelofelijk vermakelijke serie. Zodra je eenmaal begint aan de show kan je niet meer stoppen. Seks Education is grappig, ontroerend en ontzettend meeslepend. Het verhaal over de tienerjongen genaamd Otis en zijn ondergrondse sekskliniek klinkt in eerste instantie een beetje gek, maar het is een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke serie tijdens corona tijd.

The Legend of Korra

Avatar the Last Airbender hebben een heleboel van ons ondertussen al minimaal één keer gezien, dus besloot Netflix om ook de vervolgserie op de streamingdienst te plaatsen. The Legend of Korra gaat over de Avatar na Aang genaamd Korra. Hoewel de serie wat anders is dan Avatar the Last Airbender, is het alsnog een erg vermakelijke serie en ideaal om de tijd te doden. De serie brengt een nostalgische en mooie sfeer, waardoor je moeilijk stopt met kijken zodra je begonnen bent. The Legend of Korra heeft vier seizoenen en 52 afleveringen die rond de 20 minuten duren. Genoeg om te kijken dus.

The Witcher

Op zoek naar wat spannendere series om te kijken? Dan raden wij The Witcher aan. Niet alleen is deze serie nu al heel erg gaaf, er zit ook een tweede seizoen aan te komen. The Witcher is natuurlijk gebaseerd op de boeken en de games, die ook nog eens heel erg goed zijn. Dus als je de serie af hebt, kan je daar altijd nog aan beginnen. Hoewel het voor mensen die nog volledig onbekend zijn met de wereld wat verwarrend kan zijn, is The Witcher absoluut het kijken waard.

How I Met Your Mother

Je hebt genoeg tijd tijdens deze vervelende tijd, dus een ontzettend vermakelijke serie met 9 seizoenen en 208 afleveringen is genoeg om de tijd een beetje te doden. How I Met Your Mother sleept je mee op een grappig en mooi verhaal. Iedere 20 minuten durende aflevering biedt een nieuw verhaal, maar tegelijkertijd hebben de seizoenen ook een rode draad door het verhaal verweven. De serie is hoe dan ook een aanrader, maar tijdens de lockdown is het helemaal ideaal om de tijd door te komen.
schermafbeelding 2020 11 25 om 084512f1613995905

The Queen’s Gambit

Al een tijdje is The Queen’s Gambit één van de populairste series op Netflix en dit is zeker niet zonder reden. Deze bijzondere serie over een meisje genaamd Beth Harmon vertelt een heel bijzonder verhaal. Beth groeit op in een weeshuis in de jaren ’50, waar ze ontdekt dat ze heel erg goed is in schaken. Ze besluit dat ze de beste ter wereld wil worden en doet mee aan schaaktoernooien. Hier laat ze zien dat ze dit ook zomaar eens kan worden. The Queen’s Gambit heeft helaas maar zeven afleveringen, waar je zodra je eenmaal begonnen bent helaas zo doorheen bent. Alsnog is de serie een absolute aanrader.

Populair Nieuws