XGN is genomineerd voor Website van het Jaar 2021!

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 15:30
pexels element digital 1550337f1614864722
Voor het vierde jaar op rij is XGN.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2021! Vanaf 29 september kan er gestemd worden op websites in verschillende categorieën, waarbij je dus ook op XGN kan stemmen. Stem daarom vanaf nu op XGN.nl in de categorie gaming!
Elk jaar wordt er in de Website van het Jaar verkiezing de beste websites van Nederland beloond met een prijs en ook XGN is daarvoor genomineerd. Voor het vierde jaar op rij is XGN.nl in de verkiezing genomineerd in de categorie ‘Games’. Net als eerdere jaren wordt de winnaar gekozen door het publiek. Vanaf 29 september kunnen lezers hun stem uitbrengen op hun favoriete website in verschillende categorieën, zoals lifestyle, media, kunst en natuurlijk gaming.
Uiteraard waarderen we het enorm als je een stem op XGN.nl uitbrengt, maar daarvoor moet je nog wel even geduld hebben, Stemmen kan nu immers nog niet, maar pas vanaf volgende week!

Breng je stem uit op XGN.nl

Uiteraard is het al een enorme eer om genomineerd te worden voor deze prijs en daarvoor kunnen we maar één iemand bedanken: jij, de lezer! Zonder jullie kunnen we niet dag in dag het nieuws verslaan en artikelen schrijven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gaming, films en series en tech. Met jullie hulp is XGN.nl een enorm succes geworden en blijven we alleen maar groeien in het Nederlanse gamelandschap. Help je ons ook om naar de overwinning te behalen dit jaar?
De stembus is nu open op de website van de organisatie. Op 17 november zal de stemming worden geëindigd en zullen de stemmen worden geteld. Vergeet dus niet om voor die tijd je stem uit te brengen!
Dit artikel is op 15 oktober 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws