Trust brengt met de Ybar een veelzijdige gaming muis op de markt

News
woensdag, 29 september 2021 om 15:00
trust gxt 922 ybarf1632912436
De juiste muis staat niet alleen mooi bij je gaming setup, maar is ook nog eens enorm belangrijk voor de meeste games. Daarom komt Trust nu met de GXT 922 Ybar, een veelzijdige gaming muis die goed past op de muismat van veel gamers.
Met de GTX 922 Ybar gaming muis wil Trust alle spelers toegang geven tot een comfortabele en veelzijdige muis. Het apparaat heeft namelijk een simpel maar slank design, een goede grip en, zoals we verwachten anno 2021, kleurrijke LED-verlichting. De Ybar is gemaakt voor zowel palm-, claw- en fingertip-gebruikers. De muis heeft daarnaast een fast tracking sensor die door Trust zelf is gemaakt en de DPI kun je aanpassen naar jouw eigen voorkeur. Je kunt daarbij kiezen tussen 200 tot 7200 DPI en met het knopje midden op de muis kun je makkelijk tussen de waardes wisselen.
In totaal heeft de Trust Ybar zes knoppen. Hiermee heb je uiteraard veel opties in games binnen het bereik van je vingers, maar het beheersen van andere programma's wordt met deze muis ook een makkie. Het design van de muis is bedoeld voor rechtshandige spelers. De Ybar is namelijk een ergonomische muis en geen symmetrische muis, die aan beide kanten gelijk is.

Veelzijdige muis voor elke gamer

De knoppen op de muis kan je naar eigen smaak aanpassen, waardoor je nog meer opties hebt in games. Wil je bijvoorbeeld een macro of de spring-actie toevoegen aan één van de zij-knoppen, dan is dat snel geregeld. Dat doe je eenvoudig via de bijgeleverde software. In de software kan je daarnaast de RGB-verlichting aanpassen, om hem af te stellen op de kleuren van jouw gaming set up of los te laten gaan met een rainbow wave.
Voor al die opties hoef je gelukkig niet diep in de buidel te tasten. Trust heeft de GXT 922 Ybar nu namelijk al gelanceerd voor een aantrekkelijke prijs van 24,99 euro.
Wil je op de hoogte blijven van alle producten van Trust? Check dan de speciale Trust-pagina op XGN.nl, waarbij je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom de Nederlandse fabrikant en de beste gaming accessoires!

Populair Nieuws