The Mandalorian seizoen 4 is al geschreven

News
woensdag, 22 februari 2023 om 14:30
mandalorian armorer 3f1603459773
Het duurt niet lang meer voor The Mandalorian eindelijk terug is voor een derde seizoen. Dat de succesvolle serie daarna niet is afgelopen, zal geen grote verrassing zijn. Bedenker Jon Favreau geeft nu zelfs aan dat seizoen 4 al is geschreven.
Wie nog niet klaar is om afscheid te nemen van The Mandalorian en Grogu/Baby Yoda kan opgelucht ademhalen. Seizoen 4 van de serie komt eraan en is zelfs al geschreven, zo laat Jon Favreau weten tegenover BMF TV. Tijdens de post-productie van seizoen 3 is Favreau al druk in de weer gegaan met scripts voor een nieuw seizoen.
Een belangrijke reden dat hij dat kon doen, was dat het verhaal van de serie al langer in grote lijnen gepland is. Omdat de serie ook samenhangt met verschillende andere projecten, zoals Ahsoka, Skeleton Crew en het reeds verschenen The Book of Boba Fett, was het bovendien belangrijk om alvast aan het schrijven te gaan. Sommige toekomstige series kunnen niet gemaakt worden als het nog niet bekend is wat er in een andere gebeurt.
Ook de vorige seizoenen van The Mandalorian zullen nog heel belangrijk blijven. Favreau geeft aan dat toekomstige projecten waar hij samen met Dave Filoni aan werkt al zijn opgezet in The Mandalorian. Aflevering 5 van seizoen 2 zal voor veel kijkers momenteel het duidelijkste voorbeeld zijn, aangezien daarin werd onthuld wat Ahsoka waarschijnlijk bezighoudt in haar eigen serie.

Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 3?

Voor we te ver op de zaken vooruit lopen is het eerst tijd voor seizoen 3 van The Mandalorian. Dat start op 1 maart op Disney+ en telt weer acht afleveringen. Wanneer we seizoen 4 eventueel kunnen verwachten is niet bekend, maar er kan zo meer dan twee jaar tussen zitten, zoals ook het geval was met de tijd tussen seizoen 2 en 3.

Populair Nieuws

Laatste Reacties