Tekken 8 pre-orderen doe je hier het goedkoopst

News
dinsdag, 23 januari 2024 om 15:00
tekken 8f1675758039
Liefhebbers van fighting-games werden vorig jaar getrakteerd op een nieuwe Street Fighter en een nieuwe Mortal Kombat. Binnenkort ligt ook Tekken 8 gloednieuw in de winkel. Als je die op dag één fysiek op de mat wil hebben, kun je hem hier het goedkoopst pre-ordreren.
Tekken 8 ligt snel in de winkel: vanaf 26 januari kun je met de game aan de slag. Voor veel liefhebbers van het genre zal het een game zijn om flink naar uit te kijken. Maar de 79,99 euro die je in sommige digitale stores als adviesprijs ziet, is niet mals. Gelukkig kun je de fysieke versie van de game in veel winkels wat goedkoper scoren.
Tekken 8 zal vooral voor de echte vechtersbazen onder ons interessant zijn. De game beloont namelijk agressieve speelstijlen, dus in de verdediging gaan is niet altijd een goed idee. Verder komt de game met een nieuw Heat-systeem, dat je moveset kan veranderen als je in de Heat-status terechtkomt.

Ook Tekken 8 Collector's Edition beschikbaar

Tekken 8 is er trouwens ook in een Collector's Edition. Hierin vind je verschillende goodies, zoals een steelbook voor de game en een exclusieve figurine van Jin. Collector's Editions willen nog wel eens voor release al uitverkocht raken, maar er zijn gelukkig nog veel plekken waar de Collector's Edition van Tekken 8 op voorraad is. Ook hiervoor hebben we de goedkoopste opties op een rijtje gezet.