Stellar Blade pre-orderen doe je hier het goedkoopst

News
zondag, 31 maart 2024 om 11:00
stellar bladef1710155909
Over niet al te lange tijd ligt Stellar Blade in de winkel. Als jij deze game op de dag van de release meteen op je PS5 wil spelen, kun je een pre-order overwegen. We hebben de goedkoopste optie voor je uitgezocht.
Bij veel winkels kun je Stellar Blade alvast bestellen voor PlayStation 5. Dat is ook niet zo gek, want de game verschijnt deze maand nog. PS5-games zijn niet goedkoop en als je een game meteen wil hebben moet je tegenwoordig al snel rekenen op 75 euro of meer. Gelukkig hebben we een wat goedkopere optie gevonden:

Stellar Blade nu al te spelen

Ook de goedkoopste optie is niet echt een bodemprijs, maar gelukkig hoef je de game niet blind te kopen om te weten of het wat voor je is. Je kunt namelijk alvast een demo spelen. Die verscheen eerst wat te vroeg, maar is nu officieel beschikbaar en gratis te downloaden in de PlayStation Store.
In Stellar Blade speel je als Eve, die de aarde probeert te heroveren van een bezetter. Daarbij krijgt ze hulp van, hoe kan het ook anders, Adam. Om vijanden te verslaan moet je hun patronen leren om nauwkeurig tegenaanvallen te kunnen timen.
Pre-order of niet, je hoeft niet lang meer te wachten op Stellar Blade. De game ligt namelijk op 26 april in de winkel. Het zal een spannende dag worden voor ontwikkelaar Shift Up, want dit is de eerste game op deze schaal die de studio maakt.