Star Wars Jedi Fallen Order PS5 en Xbox Series X upgrade onthuld

News
vrijdag, 30 april 2021 om 10:30
star wars jedi fallen order headerf1619768434
Veel PS4 en Xbox One games hebben al een next-gen upgrade gekregen en daar komt nu een nieuwe titel bij. EA heeft namelijk een PS5 en Xbox Series X upgrade voor Star Wars Jedi Fallen Order onthuld.
Normaliter weten we ver van tevoren wanneer een nieuwe console op de markt verschijnt. Door de coronacrisis bleef alleen lange tijd de vraag of de deadline wel gehaald kon worden door Sony en Microsoft, wat voor veel onzekerheid zorgde. Om te voorkomen dat gamers in de tussentijd geen titels meer zouden kopen voor de PS4 en Xbox One, werd een nieuwe oplossing in het leven geroepen: de next-gen upgrade.
Daardoor hebben veel games al een update gehad om van een ‘oude’ versie over te stappen op een gloednieuw exemplaar voor de PS5 of Xbox Series X en S. Aan die lijst kan nu de volgende game worden toegevoegd, want EA heeft een next-gen upgrade voor Star Wars Jedi Fallen Order onthuld op de website van Star Wars.

Wat brengt de PS5 en Xbox Series X upgrade?

Wanneer een next-gen upgrade voor een game wordt aangekondigd, wordt over het algemeen meteen onthuld wat er precies verandert in de nieuwe versie. Voor Star Wars Jedi Fallen Order wordt dat vooralsnog even geheim gehouden. In het bericht worden alleen aangegeven dat er ‘een aantal technische verbeteringen komen voor de PS5 en Xbox Series X en S versie’.
Waarschijnlijk zal dat betekenen dat de Star Wars game een grafische update krijgt, die het gelijk brengt aan de PC-versie van de game. Eerder heeft Star Wars Jedi Fallen Order namelijk al een next-gen update gekregen om een framerate van 60 frames per seconde mogelijk te maken. De gratis upgrade naar een PS5 of Xbox Series X en S versie moet deze zomer verschijnen.

Populair Nieuws