Square Enix kondigt Final Fantasy VII Rebirth aan met releasewindow!

News
donderdag, 08 juni 2023 om 23:15
fyio83sauaejenf1f1686257676
De Summer Game Fest werd afgesloten met een enorme klapper, waar velen al op hoopten. Square Enix presenteerde een trailer van het lang verwachte tweede deel van de Final Fantasy VII Remake trilogie, genaamd Rebirth.
We moesten er even op wachten, maar het slotstuk van de Summer Game Fest showcase gaf toch eindelijk uitsluitsel. De show werd afgesloten met een trailer van Final Fantasy VII Rebirth, het tweede deel van de FF VII Remake trilogie.
Cloud Strife, Tifa Lockhart en Aerith Gainsborough zijn alledrie weer present en we zagen zelfs Barret Wallace langs komen! Ze laten de verwoesting van Midgar achter zich. Zodra ze de destructie achter zich laten bereiken ze een prachtige groene buitenwereld, die sterker bedreigd wordt dan het lijkt.
In de trailer zien we dat aartsvijand Sephiroth ook weer present is. Het grote raadsel achter zijn verschijning staat centraal in de trailer, want was hij niet al vijf jaar dood? En wat zijn zijn plannen met Midgar en de hele planeet?
De trailer toont nieuwe gevechten en vijanden en een nogal schokkende gebeurtenis aan het einde van de trailer.
De trailer sluit af met het beste nieuws: de game zal uitkomen in het begin van 2024.

Square Enix heeft het druk!

Niet alleen ligt over enkele weken Final Fantasy XVI in de winkels, ook Final Fantasy XIV krijgt nog steeds nieuwe content. Daarnaast zijn net de Final Fantasy Pixel Remasters uitegebracht en werd ook Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion onlangs uitgebracht, EN kondigde Square Enix nog een mobiele game aan.
Wil je alle aankondigingen van de Summer Game Fest terugkijken, check dan ons liveblog van de show!