Nieuwe zombie co-op shooter van horrorlegende John Carpenter onthuld

News
donderdag, 08 juni 2023 om 22:33
john carpenters toxic commandof1686256178
Volgend jaar kunnen er weer hordes aan ondoden over de kling gejaagd worden. Op Summer Game Fest is namelijk John Carpenter’s Toxic Commando onthuld, een nieuwe zombie co-op shooter.
Op het gebied van horror is de naam John Carpenter een legende. De regisseur en componist is verantwoordelijk geweest voor één van de grondleggers van slasher horror, Halloween, en de zeer geliefde film The Thing. Maar nu gaat Carpenter een andere kant op als het aankomt op horror.
Tijdens Summer Game Fest is namelijk John Carpenter’s Toxic Commando uit de doeken gedaan. In de game moeten spelers het opnemen tegen enorme hordes aan zombies. Daar ben je niet alleen op aangewezen, want Toxic Commando is een first person co-op zombie shooter. Samen met je vrienden kan je dus gaan vechten tegen de ondoden.

Wat is er al bekend over John Carpenter’s Toxic Commando?

De aankondiging ging meteen gepaard met gameplay van de game, waarin we de grote hordes ondoden zien en de mogelijkheid om er doorheen te scheuren met verschillende wagens. Dat is dus naast de optie om ze simpelweg weer dood te maken met flink wat lood.
Veel is er daarnaast nog niet bekendgemaakt over John Carpenter’s Toxic Commando. De game moet in 2024 uitkomen voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC en wordt ontwikkeld door Saber Interactive.