Spider-Man en Ratchet & Clank ontwikkelaar werkt aan nieuw multiplayer project

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 11:30
spider manf1624606347
Volgens nieuwe, openstaande vacatures bij Ratchet & Clank en Spider-Man ontwikkelaar Insomniac Games, werkt het bedrijf aan een nieuw multiplayer project. Hier zoeken ze nieuwe werknemers voor om de game vorm te geven.
In een nieuwe tweet van de Spider-Man ontwikkelaar staan er verschillende vacatures open voor het gloednieuwe multiplayer project, waar mensen nu op kunnen solliciteren. In de tweet staat beschreven dat Insomniac Games vijf nieuwe vacatures open heeft staan. Die van Creative Director, Systems Designer, Story Lead, Art Director en VFX Artist. Daarnaast geeft de ontwikkelaar aan dat ze met de PlayStation Studios familie aan grote dingen gaan werken, waar Insomniac Games doelt op het gloednieuwe multiplayer project. Wat het nieuwe project precies gaat zijn is niet bekend.

"Als Creative Director definieer je de visie en de kwaliteit van alle aspecten van een game. Als de Story Lead schrijf je het verhaal van de game en voorzie je het project van een script en een plot. Als VFX Artist creëer je FX om aan de gameplay, omgeving en cinematics te werken."

Bekijk alle vacatures die de Spider-Man ontwikkelaar open heeft staan hieronder:

Nieuw multiplayer project gaat een tijdje duren

Alhoewel een gloednieuwe multiplayer project van Insomniac Games een mooie droom lijkt te zijn, kan het nog lang duren voordat de game daadwerkelijk uitkomt. Zo heeft de Spider-Man ontwikkelaar een aantal projecten in ontwikkeling. Insomniac Games werkt momenteel aan Spider-Man 2 en is net klaar met Ratchet & Clank: Rift Apart.