Robert Patrick verschijnt in The Walking Dead

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 13:30
walking dead princessf1614873044
The Walking Dead seizoen 10C afleveringen komen er bijna aan. In deze zes bonusafleveringen komen er veel nieuwe mensen voorbij. Eén van deze nieuwe gastrollen wordt gespeeld door Robert Patrick. In welke aflevering gaat hij verschijnen?
Deze Walking Dead 10C aflevering draait om Father Gabriel en Aaron, waar ze samen voor voedsel in de gevaarlijke omgeving moeten zoeken en madman Mays, gespeeld door Robert Patrick, tegenkomen. Robert Patrick kan je ook wel kennen van The Terminator 2: Judgement Day en Scorpion.

Verhaal van de aflevering

Nadat Father Gabriel, Whisperer Spion Dante vermoord heeft in seizoen 10, zijn hij en Aaron op reis in de natuur, om voedsel en goederen te zoeken en waarin goed te zien is hoe de situatie is met Alexandria. Dit gaat uiteindelijk belangrijk zijn voor het verdere verhaal.
Ergens in de aflevering zitten Gabriel en Aaron samen in een supermarkt, waar ze veel alcohol drinken. Uiteindelijk komt Robert Patrick in beeld als madman Mays en beledigt Gabriels geloof en hoe hij Bijbelpagina’s als toiletpapier gebruikt. Hij probeert hem te overtuigen en te vragen waarin en waarom hij nog gelovig is. Robert Patrick is niet zozeer de slechterik in het verhaal, maar meer iemand die Gabriel en Aaron probeert te overtuigen waarom het geloof niet helpt in deze wereld.

Back-to-basic

Showrunner van The Walking Dead Angela Kang zegt dat de aflevering, die ‘One More’ gaat heten, een back-to-the-basic avontuurverhaal wordt. In deze The Walking Dead aflevering zie je Gabriel en Aaron proberen te overleven in de wildernis, terwijl ze voor basisgoederen zoeken terwijl we ook diepe gesprekken kunnen zien gebeuren tussen de twee.
The Walking Dead seizoen 10C komt 28 februari op AMC op de buis.