PvP modus voor Helldivers 2 gaat “nooit” gebeuren

News
donderdag, 15 februari 2024 om 16:00
helldivers 2f1707487642
De afgelopen week vermaken veel mensen zich met Helldivers 2. De game verkoopt goed en wordt door de meeste spelers gewaardeerd. Sommige mensen missen een PvP-modus, maar die gaat er ook niet komen.
Helldivers 2 valt tot dusver goed in de smaak. Dat is ook te merken aan de goede verkopen, die op PC zelfs ongebruikelijk goed zijn voor een PlayStation-game. Er is alleen een feature die voor sommige spelers ontbreekt, namelijk de mogelijkheid om tegen andere spelers te spelen.
Maar Johan Pilestedt, de CEO van Helldivers 2-studio Arrowhead, laat weten dat die modus er ook niet komt. In een Twitter-discussie over de mogelijkheid dat Helldivers een Call of Duty-killer wordt, krijgt Pilestedt de ‘tip’ dat een PvP-modus “hardcore gamers” bezig kan houden met de game, ook wanneer er even minder nieuwe content is.
Maar er komt “nooit” een PvP-modus, om te zorgen dat de community rondom Helldivers 2 niet toxic wordt. Het is de bedoeling dat het milieu van de game leuk blijft en dat iedereen aan dezelfde kant vecht.

Helldivers 2 spelers kunnen elkaar wel dwarszitten

Ook zonder PvP-modus ben je trouwens niet echt beschermd tegen je medespelers. Eén van de belangrijkste eigenschappen van Helldivers 2 is namelijk dat friendly fire altijd aanstaat. Zo zou je ook bewust andere spelers dwars kunnen zitten, maar dat wordt natuurlijk niet gewaardeerd.

Populair Nieuws