Pathé geeft dikke korting aan studenten

News
woensdag, 07 september 2022 om 16:30
pathe thuisf1588349180
Studenten hebben niet vaak veel te besteden. Helemaal richting het einde van de maand wachten velen af tot ‘Ome DUO’ doorkomt met de nieuwe studiefinanciering. Om in die periode toch wat leuks te kunnen doen komt Pathé met een nieuwe actie.
Als je student bent, kun je voortaan op bepaalde dagen van de maand voor maar vijf euro naar de bioscoop. Pathé komt namelijk met de Dikke Duo Dagen. Deze zijn vlak voordat je nieuwe stufi binnenkomt en je dus het minste geld op je rekening hebt staan.
Gebruik maken van de actie is niet al te moeilijk. Je je moet je via dit formulier aanmelden om een vouchercode te ontvangen. Vervolgens kun je op 21 en 22 september voor vijf eureo naar de film. Let wel op dat de bioscoop kan vragen naar bewijs dat je student bent, bijvoorbeeld in de vorm van een studentenpas, studentenreisproduct of CJP-pas.

Wanneer zijn de volgende Dikke Duo Dagen van Pathé?

De actie is niet alleen deze maand geldig. Pathé geeft al aan dat je ook op 22 en 23 oktober en 22 en 23 november van deze korting gebruik kunt maken. Dat maakt alvast drie maanden dat je op een vrij klein budget naar de bioscoop kan.
Overigens kun je eenmaal in de bioscoop nog meer winnen door in de win-turbine te stappen. Daarin vliegen de prijzen (uiteenlopend van gratis snacks tot een gratis bioscoop-abonnement) je dertig seconden lang om de oren terwijl jij ze uit de lucht probeert te grijpen. De turbine staat deze maand op 21 september in Amsterdam, Den Haag en Maastricht en op 22 september in Rotterdam, Eindhoven en Groningen.