Opmerkelijk personage te zien in Deadpool 3 foto

News
dinsdag, 05 december 2023 om 14:30
deadpool 2f1699535069
De productie van Deadpool 3 is weer in volle gang. Daardoor krijgen we ook weer wat meer officiële informatie te horen. In de nieuwste onthulling van Deadpool 3 is bijvoorbeeld een opmerkelijk nieuw personage te zien: Dogpool.
Op een officiële foto van Deadpool 3 zien we Deadpool, vertolkt door Ryan Reynolds, vergezeld door zijn erg opmerkelijke metgezel. Dogpool, een gemuteerde hond ontstaan uit gruwelijke experimenten, maakt in de Marvel-stripboeken deel uit van het Deadpool Corps.
Deadpool 3 film duikt waarschijnlijk in het multiverse, net als eerdere Marvel-films zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Spider-Man: No Way Home. De terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine zal voor sommige mensen ook een grote reden zijn om de film te kijken. Deadpool 3 moet de beroemde Merc with a Mouth op een soepele wijze integreren in het Marvel Cinematic Universe.

Deadpool en Dogpool

Met de recente hervatting van de opnames na de Hollywood-stakingen, krijgen fans al een glimp van wat Deadpool 3 te bieden heeft. Zo gaan er geruchten dat acteurs uit de X-Men films terugkeren en dat Jennifer Garner na 20 jaar weer Elektra speelt. Dogpool is een nieuwe verrassing. Hij is onthuld via zijn eigen nstagram-account en laat daarop meteen weten hoe Wade Wilson smaakt (het is niet aangenaam).
Deze nieuwe toevoeging aan het Deadpool-universum belooft de eigenzinnige en onvoorspelbare aard van de franchise voort te zetten. Hoe Deadpool 3 daadwerkelijk uitpakt, moeten we merken in juli 2024, wanneer de film verschijnt. Hopelijk kan hij de verwachtingen waar maken én inderdaad Deadpool op een logische manier in het MCU verwerken.

Populair Nieuws