Nedgame PS5 pre-orders nagemaakt door oplichters

News
woensdag, 30 september 2020 om 9:20
Er zijn nep Nedgame PS5 pre-orders in circulatie. Dit laat Nedgame weten op haar Facebook-pagina. Deze zijn te vinden op een website die zich voordoet als Nedgame.

Let goed op de PS5 pre-orders bij Nedgame

Dat de PS5 pre-orders zeer gewild zijn is wel duidelijk. Helaas zijn er dan ook partijen die hier misbruik van maken. Zo is er blijkbaar een website die zich voordoet als Nedgame. Hier worden Nedgame pre-orders aangeboden voor de levering van november. Nedgame laat weten dat het bekend is bij en dat zij de politie hebben ingelicht.
Nedgame laat ook weten dat de pre-order voor de PS5 bij hun helemaal is uitverkocht voor de eerst levering. Zijn er dus partijen die zeggen dat ze nog voorraad hebben? Check goed de website waar je op zit en als je het niet vertrouwt, zoek dan verder op Google. Misschien kom je er dan achter dat meerdere mensen hun vraagtekens hebben bij die desbetreffende website.

Geen PS5 pre-order te pakken gekregen?

Mocht het je niet gelukt zijn om een PS5 pre-order te hebben bemachtigd dan kunnen we jou misschien helpen. In dit artikel lees je namelijk waar de PS5 pre-orders uitverkocht zijn en waar niet. Wees er wel snel bij, want de voorraad kan binnen een paar minuten helemaal weer op zijn. Check dan regelmatig de website van XGN om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de PS5 pre-orders.