NBA 2K23 seizoen 1 is nu van start gegaan

News
vrijdag, 09 september 2022 om 16:30
nba 2k23 screenshot 1f1662724331
NBA 2K23 is vandaag uitgekomen en daarbij gaat ook seizoen 1 van start. Maar wat valt er allemaal te verdienen in seizoen 1?
Elke zes weken start er een nieuw seizoen voor de NBA 2K23 MyTeam en MyCareer modi. In beide modi zijn er 40 levels te bereiken door allerlei challenges te voltooien. Nu de game uit is start seizoen 1 natuurlijk ook meteen. Dit seizoen loopt tot 21 oktober en er vallen weer genoeg prijzen te behalen.
In NBA 2K23 MyCareer zijn er een aantal opvallende rewards. Bij het bereiken van level 40 krijg je een golfwagen waarmee je met je vrienden door de stad kan rijden. Ook is de streamer Dr Disrespect dit seizoen in de spotlight gezet. Bij het bereiken van verschillende levels verkrijg je namelijk voorwerpen gebaseerd op zijn opvallende uiterlijk. Bij het behalen van level 8 ontvang je namelijk zijn iconische haarstijl en koptelefoon. Verder zijn er ook wat kledingstukken met 2K23 erop te behalen en nog veel meer.
In MyTeam staan de Chicago Bulls in de spotlight. Er zijn namelijk in seizoen 1 vijf oud-spelers van het team te krijgen: Steve Kerr, Bill Cartwright, Toni Kukoc, Horace Grant en zelfs de legende Scottie Pippen. Naast de rewards heeft seizoen 1 nog meer te bieden in NBA 2K23 MyTeam. Het seizoen staat namelijk in het teken van de verschillende eras van de NBA. In Domination kan je het dus opnemen tegen de beste versies van de teams uit verschillende tijdperiodes, namelijk: Golden Age, Modern Age, Championship teams en All-Time.

NBA 2k23 is nu met seizoen 1 uitgekomen

NBA 2K23 is nu te spelen op PlayStation, Xbox, PC en de Nintendo Switch. De game heeft ten opzichte van vorig jaar een aantal technische veranderingen gekregen. Maar ook MyNBA en MyTeam hebben wat nieuwe dingen te bieden. Daarnaast staat dit jaar in het teken van Michael Jordan en is er ook een Jordan Challenge gamemode te spelen in de game.

Populair Nieuws