Meer dan 37 miljoen spelers hebben Uncharted 4: A Thief's End gespeeld

News
dinsdag, 11 mei 2021 om 15:00
16165530023 a5a6533fc4 bf1620734412
Het is geen geheim dat de games van Naughty Dog goed verkopen, maar Uncharted 4: A Thief’s End blijkt wel heel succesvol te zijn geweest. Volgens de ontwikkelaar hebben namelijk meer dan 37 miljoen spelers de game gedownload en gespeeld!
De Uncharted reeks van Naughty Dog heeft in de loop der jaren een enorme fanbase opgebouwd. De franchise is met Uncharted 4: A Thief’s End ten einde gekomen en het is ondertussen alweer vijf jaar geleden dat de game is uitgekomen. Om dat te vieren heeft Naughty Dog een speciale blogpost geplaatst op de website van PlayStation om te terug te kijken op de game en om behind the scenes momenten te delen.
Naughty Dog vertelt in de blogpost een aantal interessante momenten, maar Dinah Bakeer deelt tijdens een bedankje misschien nog wel het meest interessante feit. Namelijk de hoeveel spelers die Uncharted 4 de afgelopen vijf jaar hebben gespeeld.

Wat voor plannen heeft Naughty Dog?

Veel spelers kijken ook uit naar het volgende project van Naughty Dog, maar het is momenteel nog niet duidelijk waar de studio precies mee bezig is. Zo heeft schrijver Neil Druckmann, die recent is gepromoveerd naar co-president van Naughty Dog, gedeeld dat het verhaal van The Last of Us Part 3 al is geschreven. De game zelf is alleen nog niet in ontwikkeling en daar zijn voorlopig ook nog geen plannen voor.

Populair Nieuws