LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nu al met veel korting te pre-orderen

News
maandag, 22 maart 2021 om 17:00
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
Liefhebbers van Star Wars kunnen binnenkort weer aan de slag met een nieuwe game in de vorm van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. De game is nu ook al te pre-orderen met veel korting!
Door de jaren heen hebben we al veel Star Wars games voorbij zien komen van LEGO. Dit jaar komt er alleen een ultieme collectie in de vorm van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. In de game kan je met alle drie trilogieën aan de slag, van de originele trilogie tot aan de nieuwste trilogie met The Rise of Skywalker als slotstuk.
Als je van plan bent om de game in huis te halen als doorgewinterde fan, dan hebben we een mooie tip voor je. Voor release moet je namelijk normaal de hoofdprijs betalen, maar dat geldt nu niet voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Bij Amazon kan je de game nu pre-orderen met veel korting.

Flinke verandering met The Skywalker Saga

Hoewel we de games in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga allemaal al los voorbij hebben zien komen, is de collectie zeker geen simpele cash cow. Ontwikkelaar Traveller’s Tales heeft de gameplay namelijk een flinke update gegeven. Jedi karakters krijgen een combo-systeem met light en heavy attacks, terwijl karakters met een blaster juist gebruik kunnen maken van een third person shooter camera. Op die manier zal je de games op een heel andere manieren gaan beleven.
Je kan bovendien een heel scala aan karakters onder de knoppen nemen. Volgens de ontwikkelaar zitten er namelijk ongeveer 300 speelbare personages in The Skywalker Saga. En als je wil beginnen met een bepaalde trilogie, want je kan zelf kiezen met welk verhaal je wil beginnen.