Langverwacht vervolg op geliefde game uitgesteld naar 2023

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 14:00
company of heroes 3f1664968242
Slecht nieuws voor fans van Company of Heroes. Na lang wachten zou dit jaar het vervolg Company of Heroes 3 uitkomen, maar die game is helaas ook uitgesteld naar 2023.
Het is alweer ruim negen jaar geleden dat Company of Heroes 2 uitkwam. De strategische titel van Relic Entertainment werd goed ontvangen, net zoals het origineel, maar een sequel laat al erg lang op zich wachten. Na Company of Heroes 2 is Relic namelijk druk bezig geweest met Warhammer 40K: Dawn of War III en Age of Empires IV.
Dit jaar zou dan eindelijk het langverwachte vervolg uitkomen, maar helaas voor de fans moeten ze nog langer wachten. Via Twitter hebben Relic Entertainment en uitgever SEGA namelijk aangekondigd dat de release van Company of Heroes 3 wordt uitgesteld. De nieuwe releasedatum van de game is nu 23 februari 2023.

Waarom is de game uitgesteld?

Als reden voor het uitstel zegt Relic Entertainment dat Company of Heroes 3 simpelweg nog niet klaar is voor release. Er moeten nog ‘bugs verwijderd worden, pixels worden opgeschoond, de gameplay wordt nog aangepast en we verwerken feedback’.
De reacties op het uitstel is gemixt onder de fans. Sommigen vinden het een juiste beslissing van Relic om de game uit te stellen totdat hij klaar is voor lancering, terwijl anderen juist oproepen om de game al uit te brengen en het voorlopig te beschouwen als een beta.

Populair Nieuws