'Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt stapels klassieke maps'

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 14:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Nog een paar weken geduld en dan kunnen fans aan de slag met Call of Duty Modern Warfare 2. Voor sommige oude gedienden wordt de game misschien nog wel een stukje aantrekkelijker. Er zijn namelijk geruchten dat de game heel veel oude maps krijgt.
Volgens de Call of Duty leaker Hope komen er heel veel oude maps naar Call of Duty Modern Warfare 2. Deze verschijnen in het tweede jaar van de game. Het zou zijn om het 20-jarig bestaan van Call of Duty in 2023 te vieren.
In eerste instantie zouden alle maps uit de originele Modern Warfare 2 uit 2009 naar de nieuwe Modern Warfare 2 gebracht worden. Er zou ook een “greatest hits map pack” naar de game komen. Dat bevat maps uit verschillende populaire games van Infinity Ward, Treyarch en Sledgehammer.
Dat greatest hits-pakket zou bovendien betaalde DLC zijn. Op zich is dat niet onlogisch, als het inderdaad om zoveel maps gaat. Sommige fans maken zich alleen zorgen dat het bestaan van betaalde DLC zal zorgen voor een splitsing in de player-base en dus de online matchmaking.

Wanneer is de release van Modern Warfare 2?

Of al deze maps inderdaad naar Modern Warfare 2 komen is afwachten. Als het gebeurt komt het namelijk pas ruim na lancering. Op die lancering zelf hoeven we niet al te lang meer te wachten, want de game verschijnt op 28 oktober. In november volgt ook Warzone 2.0.