Toffe kids game voor bodemprijs te kopen bij bol.com

News
donderdag, 03 maart 2022 om 16:00
2022 03 03 asterix slap them allf1646307201
Asterix & Obelix, wie kent ze niet? De dappere Galliërs zijn natuurlijk vooral bekend van hun stripalbums, maar af en toe maken ze ook een uitstapje naar games. De game Asterix & Obelix: Slap Them All! is nu voor een zacht prijsje te scoren bij Bol.com.
De game Asterix en Obelix: Slap Them All! is een beat ‘em up gebaseerd op de Asterix-strips. Niet alleen zien we personages uit de reeks, ook de levels zijn grotendeels gebaseerd op de verhalen van bekende albums. Het is een leuke game voor de liefhebber of voor de kids en je kunt de Switch-versie nu voor een lage prijs scoren.

Asterix & Obelix Slap Them All! Limited Edition

Op dit moment kun je Limited Edition van Slap Them All! bij Bol.com kopen voor maar 28,99 euro. Dat is de laagste prijs van deze editie van de game tot nu toe. De Limited Edition bevat naast de game een sleutelhanger, twee stickervellen en 3 litho’s.

Bol.com stunt met meer games

Is Asterix niet helemaal je ding, of heb je de game al? Niet getreurd, want Bol.com heeft nog veel meer games die je in de aanbieding kunt kopen. Er hoeft dus niemand verlegen te zitten om een koopje.
Ook andere winkels hebben mooie aanbiedingen lopen. Zo heeft MediaMarkt veel elektronica in de aanbieding. Bij Amazon kun je veel gaming-accessoires en games met korting kopen.