‘Joker 2 cast Lady Gaga en neemt bizarre wending’

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 10:30
wat vinden jullie de beste joker acteur aller tijden poll 149251
Het is pas net bekend dat er een script is voor Joker 2, maar de geruchtenmolen begint gelijk te draaien. Zo meldt The Hollywood Reporter dat Lady Gaga een rol krijgt in de film. Dat zou bovendien maar één van de opvallende ontwikkelingen rondom de film zijn.
Joker-regisseur Todd Phillips deelde onlangs de titel van zijn script voor het tweede deel. Joker 2 het op dit moment Folie à Deux, wat een Franse term is voor een situatie waarin twee of meer mensen aan dezelfde stoornis lijden. Daardoor ontstond direct speculatie dat Harley Quinn onderdeel zou worden van Joker 2.
Bronnen van The Hollywood Reporter laten nu weten dat Lady Gaga een rol zal spelen in Joker 2 en Harley Quinn ligt daarbij voor de hand. Dat is niet bevestigd, maar er is nog weinig bevestigd rondom de film. Zelfs de betrokkenheid van Joaquin Phoenix zou aan de kant van Warner Bros. nog niet rond zijn.

Wordt Joker 2 een musical?

Mogelijk opvallender dan een eventuele betrokkenheid van Gaga als Harley Quinn, is dat de film mogelijk een musical wordt. Ja, dat lees je goed. Het idee van een musical sluit natuurlijk aan bij de mogelijke casting van Lady Gaga. Zij zou zelfs muziek kunnen leveren voor het vervolg.
Wat hier allemaal van waar is zal moeten blijken. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat Joker 2 in de bioscoop verschijnt. Het lijket erop dat er volgend jaar gedraaid gaat worden en in dat geval zou Joker 2 in 2024 kunnen verschijnen.

Populair Nieuws