Henry Cavill is geïnteresseerd in Mass Effect-serie

News
maandag, 13 december 2021 om 16:30
Henry Cavill, bekend van onder andere The Witcher tv-serie, heeft aangegeven dat hij heel graag een gesprek zou voeren over een mogelijke deelname aan de Mass Effect-serie.
Tijdens een interview met GameMe+ vertelde Henry Cavill, acteur dat hij ‘heel graag een gesprek’ wil voeren over een deelname aan de mogelijke Mass Effect-serie van Amazon. Cavill geeft wel toe dat er een paar voorwaarden moeten zijn voordat hij overtuigd is van het succes van de serie.
Eerder deelde de acteur al op een foto op Instagram die naar een Mass Effect-project wijst. Zo zou er op het script dat Cavill vasthoudt Cerverus, Reaper, Geth en Tali’Zorah te lezen zijn.

Henry Cavill fan van Mass Effect

Cavill is een grote fan van de Mass Effect-franchise en heeft zelf ook bijna alle games gespeeld. Volgens hem zou het een prachtige reeks zijn voor films of een serie. Amazon zal volgens recente rapporten nog op zoek zijn naar een Mass Effect-serie, maar David Gaider, voormalig schrijver van BioWare heeft zo zijn zorgen over de mogelijke serie.
Henry Cavill zal vanaf 17 december weer te zien zijn in het tweede seizoen van The Witcher. Daarnaast zal hij in 2022 beginnen met de opnames voor het derde seizoen van de Netflix-serie.