Geliefde RPG krijgt verrassende PS5 en Series X upgrade

News
maandag, 27 februari 2023 om 18:30
the outer worlds 1f1571739878
The Outer Worlds kwam uit in 2019 en is geliefd bij veel spelers. De RPG van Obsidian Entertainment komt nu ineens met een verrassende upgrade voor de PS5, Xbox Series X/S en PC.
De laatste jaren hebben liefhebbers van RPG’s weinig te klagen gehad. Er zijn namelijk veel toppers in het genre voorbij gekomen, van Elden Ring en Horizon Forbidden West tot aan Disco Elysium en The Outer Worlds. Laatstgenoemde was zelfs zo’n succes voor Obsidian Entertainment, dat op E3 2021 een vervolg werd aangekondigd.
Spelers die de game destijds hebben gemist, kunnen The Outer Worlds binnenkort op een nieuwe manier spelen. Obsidian Entertainment heeft namelijk The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition aangekondigd. Deze editie is voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC en komt al snel uit. De release staat namelijk gepland voor 7 maart.

Wat biedt de nieuwe editie?

Aangezien de nieuwe versie alleen voor de next-gen consoles en PC is, is het niet zo vreemd dat de game een flinke grafische upgrade krijgt. Obsidian zegt dat spelers ‘hoge resolutie graphics, een dynamisch weersysteem, vernieuwde verlichting en omgevingen, verbeterde performance en laadtijden, meer details op karakters, een verhoogde level cap en veel meer’ kunnen verwachten.
De upgrade is overigens niet gratis, zoals we dat vaak wel in het verleden hebben gezien voor next-gen upgrades. Als je al de game en de DLC-pakketten voor The Outer Worlds in huis hebt, moet je 10 euro betalen. Je kan daarnaast ook The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition helemaal los kopen voor 60 euro.

Populair Nieuws