Er zijn nieuwe Spider-Man 4 details opgedoken

News
donderdag, 01 december 2022 om 11:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Marvel of Sony hebben nog geen officiële aankondigingen voor een nieuwe Spider-Man film gemaakt. Maar online hebben verschillende leakers wel wat Spider-Man 4 details de wereld in geholpen.
Tom Smith heet op Twitter allerlei Spider-Man 4 details op een rijtje gezet, die mogelijk ook nog eens waar kunnen zijn. Zo keert Spider-Man zelf, Tom Holland, weer terug voor de rol en is het nog niet duidelijk wie de film zal regisseren. Volgens Smith wilt Sony, Jon Watts terug. Hij had ook de vorige films in de trilogie geregisseerd. Het is alleen niet duidelijk of hij wel terug wilt komen, aangezien hij vanwege een 'superhelden burnout' ook zijn werk aan de Fantastic Four film heeft neergelegd.
Het is ook de bedoeling dat Zendaya terugkomt voor Spider-Man 4. Dit is niet gek, aangezien de actrice alleen maar populairder wordt met haar rollen in bijvoorbeeld de HBO Max serie Euphoria. Verder gaan er ook geruchten rond dat Miles Morales, het karakter die in de strips het Spider-Man mantel van Peter Park overneemt, in deze nieuwe film een debuut zal maken. Hij is ook al te zien in zijn eigen geanimeerde filmreeks. De oom van Miles, was in de eerste film al te zien en werd gespeeld door Donald Glover.

Wanneer weten we of deze Spider-man 4 details waar zijn?

MyCosmicCircus op Twitter heeft het gerucht de wereld in geholpen, dat het de bedoeling is dat de film in 2023 start met filmen. Als alles goed gaat wordt het dan in 2024 uitgebracht. De reden dat Spider-Man 4 niet samen met de andere Marvel projecten is aangekondigd, komt doordat dit de taak is van Sony. Het is dus niet gek dat we niks over dit project hebben gehoord tijdens San Diego Comic Con eerder dit jaar.

Populair Nieuws