Echt schild van Captain America uit de films wordt geveild

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 16:00
captain america the first avenger
Captain America heeft nogal wat heldendaden op zijn naam staan. Dat is hem natuurlijk mede gelukt dankzij zijn speciale schild. Je kan het echte schild uit de films nu ook aan jouw collectie toevoegen, van de prop wordt geveild!
Het schild wat Captain Amerika gebruikt in Avengers: Endgame is in de veilig gegaan. Het bieden zal van 2 tot 3 november plaatsvinden. In die tijd kunnen Marvel fans geld bieden, om uiteindelijk een echt Captain America schild in handen te krijgen. Uiteraard niet gemaakt van Vibranium, maar wel gebruikt in close up shots in de films van Marvel. Uiteraard is het schild in goede staat en al het papierwerk is gedaan om te bewijzen dat dit schild echt door Chris Evan gebruikt is.
Captain America zonder schild is natuurlijk als een camera zonder lens. Er heerst een perfecte harmonie tussen wapen en gebruiker, en dit is in de film dan ook terug te zien. Volgens het verhaal heeft Captain America het schild gekregen van de vader van Iron Man tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze heeft hij sindsdien al tientallen keren gebruikt om slechteriken de baas te zijn. Uiteraard zullen er meerdere schilden gebruikt zijn tijdens het schieten van de Avengers- en Captain America-films, maar slechts één daarvan wordt binnenkort geveild.

Niet de eerste Marvel veiling

Dit is overigens niet de eerste keer dat objecten uit Marvel films in de veiling gaan. In 2020 was er al een veiling waarin allerlei Marvel attributen verkocht werden. Zo zijn bijvoorbeeld de lasso van Wonder Women, de Mark 4 Arc Reactor van Iron Man en de hamer van Thor allemaal onder de hamer gegaan. Dit keer is het dus de beurt aan het legendarische schil van Captain America.

Populair Nieuws