EA Play Live gepland voor juli, maand na E3

News
woensdag, 12 mei 2021 om 8:00
battlefield 6 headerf1622210501
Het grootste seizoen voor game-aankondigingen nadert. Niet alleen gaat E3 2021 door, maar sommige uitgevers hebben een eigen evenement. Zou houdt EA op 22 juli een EA Play Live-evenement.
Al jaren organiseert EA in juni een eigen evenement onder de naam EA Play (of de digitale tegenhanger EA Play Live). Hoewel het geen onderdeel is van E3 viel EA Play in voorgaande jaren doorgaans rond dezelfde tijd, meestal het weekend ervoor. Dit jaar is dat anders, want EA Play Live 2021 komt pas op 22 juli, ruim een maand nadat E3 is afgelopen.

Wat is er te zien tijdens EA Play Live?

Tot dusver heeft EA alleen nog maar de datum van het evenement onthuld. Over de inhoud houdt het bedrijf de lippen nog even op elkaar. Wel valt het te verwachten dat in ieder geval Battlefield 6 aanwezig zal zijn, aangezien er sterk gehint wordt dat deze game nog voor het evenement wordt onthuld.
Verder is het afwachten wat we te zien krijgen. Sporttitels zoals de volgende FIFA zijn veilige aannames en we weten ook dat er aan een nieuwe Dragon Age gewerkt wordt. Er is natuurlijk ook ruimte om voorafgaand en tijdens het evenement nieuwe titels aan te kondigen.
In de tussentijd komt E3 2021 langzaam maar zeker dichterbij. Dat evenement wordt van 12 tot en met 15 juni gehouden en is dit jaar volledig digitaal. Maar EA games hoeven we rond die tijd dus niet in groten getale te verwachten.

Populair Nieuws